Drone 720X a zsebben
Drone 720X a zsebben

Drone 720X a repülő mobileszköz csak akkora, hogy elfér a zsebben. Vége a bugyuta összebújásoknak akkora orrokkal, mint egy uborka. Egyszer és mindenkorra felejtős a szelfibottal való bénázás is.

A Drone 720X a földhözragadt, térhatástorzító képek helyett kitárja a világot, visszaadja a perspektivikus látásba vetett hitünket.

Visszavarázsol arányos testalkatú emberré bennünket és kinyitja a valós térérzetet.

Mi is ez a Drone 720X?

Mobiltelefonnal irányított szuperszelfi készítő drón, az általa készített fotókkal lepipálunk bárkit.

A Drone 720X szereld-magad-csomag formában kapható. Rém egyszerű az összerakása, csak a négy rotor pengéit kell a helyére pattintani, bele kell rakni az akkut (feltöltve) és csak reptetni kell. A rotor négy karja úgy viselkedik, mint a bicskába visszacsukható penge. Behajthatók oldalt a drón hasába.

Ne gondoljuk, hogy a drónra kell szerelni dédelgetett mobiltelefonunkat. Azt kezünkből ki nem adjuk! Még szuper fotók végett sem. A drón saját optikája készíti a felvételeke, és videót is.

Az illusztráció kedvcsináló, egy Selfie Drone 3000 szemlélteti a lehetőségeket. A JY018 model ugyanaz, mint a Drone 720X.

Kínai gyártású, délelőtt a gyári futószalagon ilyen dobozba csomagolnak, délután meg amolyanba.

Megjegyzendő, hogy ami manapság nem Kínában készül, az hamisítvány!

A Drone 720X a mobilra letöltött alkalmazás révén érzékeli a telefon megdöntését, a giroszkópra reagálva a levegőben korrigálja a repülés síkját és így a készítendő fotó látványát is. Fordul balra, jobbra, fel, le, dönti a síkját is ahogy kell. Vezérlő gombok utasítják fényképezére, vagy filmforgtásra.

Bolondítsuk meg a barátokat, hogyan is készült ez a szelfi többedmagunkról?

Melyik is vagyok én?

Bizony ezeket egy Drone 720X lőtte.

Egy teljes feltöltés után 70 méteres hatótávval 8 percig tud fent lenni a levegőben. Az alkalmazás tökéletes 3D kontrollt biztosít a kezelés-irányítás során, folyamatos rálátás viszont igencsak javallott.

Mielőtt zsebre vághatjuk, előbb bele kell abba nyúlni. Költsége egy darabnál huszonezer forint.

Az árusító weboldal mindenféle akciót futtat, ha hármat veszünk ötöt kapunk… Most eleve féláron lehet kapni egy darabot. Kínai áru, ha a vámosok megállítják, akkor EU-n kívülről jövő árura vámot vethetnek ki, bizonyos értékhatár felett az ÁFA még erre jön rá.

fotók és információk: blogs.dailylifetech.com     www.hyperstech.com

/Present material is not an advertisement, and the information is not ment to generate revenue whatsoever/

Drone 720X a zsebben