Sztárok, celebek, hírességek és az ő italaik

0
374
Sztárok, celebek, hírességek és az ő italaik
Sztárok, celebek, hírességek és az ő italaik

A celebek egyik sajátságos szokása, hogy előszeretettel nyitnak az alkoholos italok irányába. Méghozzá nem feltétlenül csak lelkes fogyasztóként, hanem befektetőként vagy tulajdonrészt vásárolva.

Pontosan ez a fajta érdekes együttállás juttatta eszünkbe az ötletet, hogy szedjünk össze néhány ilyesfajta kombinációt. Szám szerint öt olyan hírességről lesz tehát szó a cikkben, akik egy-egy italhoz adták a nevüket. Úgyhogy nézzük is a részleteket.

Ryan Reynolds és az Aviation Gin

Bár a House of Spirits Distillery immáron 2006 óta gyártja ezt az egyébként roppant mód kellemes gint, mégis a színész tavalyi év eleji grandiózus befektetése után kezdett csak igazán szárnyalni a brand.

Úgyhogy teljességgel érthető, ha az iDrinks gin változatai között pontosan az Aviation Ginre esik a választásunk. Pláne annak fényében, hogy Ryan Reynolds tevékenysége révén tényleg töretlen az italcsoda népszerűsége.

Danny De Vito és a Danny De Vito’s Premium Limoncello

Ugyebár miért ne lehetne egy igazán jó, citrommal áztatott, édes grappát kivitelezni? Lássuk be, az ötlet abszolút megállja a helyét! Pláne akkor, ha egy ízig-vérig átmulatott éjszaka folyamán pattan ki valakinek az elméjéből.

Hogy ki volt a szóban forgó illető? Bizonyára nem is olyan nehéz azt kitalálni, hogy Danny De Vito az, akiről szó van. A nevével fémjelzett Danny De Vito’s Premium Limoncello pedig azóta sokak által preferált választást jelent.

Proper No. 12 Whiskey – Conor McGregor

Bár mindegyik itt felsorolt ital kapcsán ki lehet emelni a népszerűséget jelzőként, de a jelek szerint az ír harcos whiskey-je mindenkin túltesz. Persze ez hozzátartozik a rá igencsak jellemző extravagáns stílushoz és történésekhez.

Mindenesetre beszédes adat, hogy a kiadást követő 3 hónappal később megrendezett sporteseményen az egész készlet elfogyott. Mind egy szálig megvették tehát a vásárlók. Persze azóta már újfent beszerezhető, például idehaza is.

Casamigos Tequila – George Clooney

Bizony, George Clooney neve és brandja nem feltétlenül csak a kávézással hozható összefüggésbe. Olyannyira nem, hogy a színre lépését követően a Casamigos Tequila gyorsan szárnyra kapott.

Mindezt látva nem is tétlenkedtek sokat, 2017-ben eladták a márkát a DIAGEO óriásvállalatnak brutális összegért cserébe. Naná, hogy már csak emiatt is megérhet a dolog egy kóstolást.

David Beckham és a Haig Club Single Grain Whisky

Első ránézésre az embernek olyan érzése támadhat, mintha egy parfümös palackról lenne szó valójában. Pedig egy meglehetősen érdekes single grain whisky az, aminek a brandjét David Beckham igyekszik felfuttatni.

Láthatóan nemcsak a jobb lába számít különlegesnek, hanem az italok iránti érzéke sem utolsó. Reméljük a tevékenysége hozzájárulhat a műfaj népszerűsítéséhez.