Különleges „Naplemente” színben is elérhető a Huawei csúcskategóriás okostelefon-szériája, a P30 és a P30 Pro. A sorozat termékei a meglévő klasszikus színek mellett mostantól ebben az új árnyalatban is kaphatók.

Az egyedi színű készülékek komoly trendnek számítanak az okostelefon piacon. Tavaly minden harmadik vásárló a P20 és Mate 20 szériák „Alkonyat lila” árnyalatát választotta. A „Naplemente” színvilág június 15-től kapható a Huawei élmény alapú üzleteiben.

“Naplemente” fantázianévre hallgat a Huawei P30 szériájának legújabb színvilága. A vállalat a márciusban bemutatott sorozat klasszikus Éjfekete, Auróra kék és Jégkristály kék színei mellett bevezeti a „Naplemente” fantázianévre hallgató árnyalatot.

A tavaly kiemelkedő népszerűségnek örvendő P20-széria „Alkonyat lila” színeiből inspirálódva a vállalat ezúttal egy meleg, az egyediséget és a kiszámíthatatlanság szépségét tükröző árnyalatot alkotott meg. Ezzel a művészet és a divat iránt érdeklődő felhasználókat célozza.

„Nagyon nagy sikere volt tavaly a felhasználók körében az egyedi színárnyalatú, „Alkonyat lila” készülékeinknek. A megvásárolt P20 és Mate 20 széria okostelefonjainak több mint 30 százaléka ebben a színben talált gazdára. Ezért is alkottunk egy teljesen egyedi, új színvilágot. Az idei év slágere lehet az okostelefonok piacán”

– mondta Nagy Ivett, a Huawei Technologies Hungary marketing igazgatója.

A különleges „Naplemente” szín elsőként a P30 128 GB, valamint a P30 Pro 256 GB modelleknél lesz elérhető.

A telefon június 15-től kapható a Huawei Experience, valamint POP Up Store-jaiban.

A tavasszal bemutatott Huawei P30 Pro a világ első okostelefonja, amely ötszörös optikai, tízszeres hibrid, valamint ötvenszeres digitális zoom-mal rendelkezik.

Ezzel a felhasználó az apró részleteket megjelenítő, professzionális fotókat készíthet, akár éjszaka is.

Varázslatos Naplemente színben a Huawei P30

A több mint 170 országban jelen levő Huawei termékeit és szolgáltatásait a világ népességének közel egyharmada használja. A Huawei 2019. első negyedévében a világ második legnagyobb okostelefon szállítója lett a globális kiszállítások alapján, 2018-ban összesen 200 millió okostelefont szállított le, árbevétele pedig 19,5%-kal nőtt 2017-hez képest.