Érkeznek az iPhone 15 modellek, eljött a tokbeszerzés ideje!

0
271
Érkeznek az iPhone 15 modellek, eljött a tokbeszerzés ideje!
Érkeznek az iPhone 15 modellek, eljött a tokbeszerzés ideje!
Végre szeptember, végre Apple esemény, végre bemutatkoznak a várva várt 15-ös széria tagjai.

Sokat tudni a típusokról, és még több mindent suttognak róluk, úgyhogy tényleg itt az idő, hogy lehulljon a lepel, és minden kiderüljön. Az persze más kérdés, hogy végül mindenki derülni fog-e, de az biztos, hogy a találgatások végül tényekké változhatnak át. Ám ami még talán ennél is lényegesebb, hogy nem lehet eléggé korán gondoskodni a megfelelő tok megvásárlásáról. Mindjárt kifejtük, hogy miért!

Hogy bírja a strapát a sima iPhone 15?

Az iPhone 15 tokok a sima modellre szabott variációk. Úgy is mondhatnánk, hogy ez a széria alaptípusa. Az tudható róla már most nagy biztonsággal, hogy a készülék, hasonlóan a sorozat többi tagjához, nem rendelkezik semmilyen extra védelemmel. Szóval nem érdemes sem magasról ledobni, sem rálépni, sem kitenni az esőbe, vagy a homokviharba. Sokan hiányolják a fokozott biztonságot garantáló paramétereket, de azt nyilvánvalóan el kell fogadni, hogy egy iPhone sohasem lesz egy Cat. Vagyis másképpen célszerű gondoskodni a maximális védelemről. Ezen a ponton jönnek be a képbe a tokok – természetesen mivel négy modell érkezik, így négy különböző variációban.

Mire képesek a tokok?

Nyilván vannak olyan dolgok, amiket egyetlen toktól sem ildomos elvárni. Például még az ütésálló modellek sem garantálnak törésbiztosságot. Ugyanakkor tény, hogy ezen fajták alkalmazása a mindennapokban komoly védelmet jelenthet.

Hogy miért éri meg erre költeni? Az iPhone 15 Pro tokok esetében sokan bólogatnak, hogy persze, megéri megvenni a befutó variációt, mert maga a mobil is extra drága, hát még a javíttatása. De igazság szerint ez nem pusztán a Pro alternatívára igaz, hanem az összes többire is. Vagyis az iPhone 15 Plus tokok, illetve az iPhone 15 Pro Max tokok létjogosultsága is megkérdőjelezhetetlen. Általában mind a hátlap, mind a kijelző cseréje horrorisztikus összegekbe kerül. Nem tréfa ezt állítani, lévén több százezres kiadásról beszélhetünk. Bármennyire döbbenetesnek is hangzik ez így, bármennyire igaz, hogy a csere majdnem a mobil árának felébe kerül, mégis igaz. S pontosan ezért nem jó ötlet félvállról venni egyrészt a fizikai védelem minél nagyobb fokú bebiztosítását, másrészt pedig a telefonok elővigyázatos használatát. Itt jegyezzük meg, hogy azért utóbbit a rohanó hétköznapokban kivitelezni olykor képtelenség, mert a legtöbb baleset teljesen váratlanul, előre nem látható módon következik be, ezért a kivédésük is esélytelen. Az egyetlen megoldás vitathatatlanul a prevenció.

A tokok hozzájárulhatnak a mobilok vonzó megjelenéséhez?

Természetesen! Az átlátszó típusok semmit sem vesznek el a sorozat tagjainak eredendő, eredeti szépségéből. De a különböző színű, mintájú darabok is sokat dobhatnak az összképen. A vásárlás ezen része, tehát a külső stílusjegyek megválogatása már teljes mértékben az egyéni preferenciák és ízlés függvénye. Az biztos, hogy az iPhone 15 széria tagjai nagyon felkészültek, ami a technológiájukat illeti, ez pedig a gyakorlatban egyenlő azzal, hogy éveken át könnyedén vehetik a felmerülő akadályokat feltéve, hogyha a biztonságukról a hozzájuk illő tokok gondoskodnak.