Mennyire bírják a strapát az iPhone 15 modellek?

0
301
Mennyire bírják a strapát az iPhone 15 modellek?
Mennyire bírják a strapát az iPhone 15 modellek?

Sokan azzal számolnak, hogy az Apple előbb vagy utóbb, de inkább előbb előrukkol olyan modellekkel, amik bizony a komoly igénybevételt is jól viselik.

Nyilván soha nem vehetik fel a versenyt egy Cat mobillal, de ez nem is cél. De vajon mi az igazság, és mennyire fontos a gyártónak a törhetetlenség kérdése?

Az iPhone 15 hírneve törhetetlen, a készülék ellenben törhető!

Igazán soha nem volt mérvadó irány a nagyfokú strapálhatóság bebiztosítása az iPhone sorozatok esetében. Egyszerűen ez nem az a paraméter, ami olyan könnyen összeházasítható a már meglévő jellemvonásokkal. Ráadásul a felmérések szerint nincs akkora igény a törhetetlenségre, mint ahogy azt a legtöbben gondolnák. Így meg pláne nem érdemes milliókat rááldozni a fejlesztésekre.

Ugyanakkor a telefonok védelme még mindig kulcsfontosságú. Akkor most hogyan tovább ezek után? Mert az iPhone 15 sem kecsegtet legyőzhetetlen, víz- és porálló, strapabíró kialakítással, az biztos. A megoldás egyszerű és roppantul kézenfekvő.

Jöhetnek az iPhone 15 tokok?

Ha a szerkezetek maguk nem képesek törhetetlenséget garantálni, akkor valóban az iPhone 15 tokok lesznek a főszereplők. Nyilván az esetükben sem beszélhetünk olyan erőteljes páncélhatásról, ami mindent elnyel, de a kisebb sérülések felfogására például tökéletesen alkalmasak még a legegyszerűbb toktípusok is. Itt jegyezzük meg, hogy a palettában akadnak olyan variációk, amik a komoly kihívások kezelésére születtek. Ez nem jelenti azt, hogy innentől kezdve indulhat a dobálózás, természetesen nem ez a helyzet. Ugyanakkor a kisebb karcolódások nem okozhatnak problémát. Sőt a speciálisan víz- és porálló tokok további védelmet biztosíthatnak a telefon épségének megőrzéséért.

A bónusz pozitívum, hogy a tokok alkalmazásával a mobilok külseje is új szintre emelhető, mert nyilván az esetükben adott a már jól ismert, mondhatni változatlan dizájn. De egy extrém, extravagáns, vagy éppen elegáns tokkal nagyon is feldobható ez a megszokott megjelenés. Úgyhogy minden szempontból érdemes tokvásárlással is készülni, különösen azért, mert az iPhone 14 tokok nem kompatibilisek az új széria tagjaival.