Ismerd meg a powerbank előnyeit!

0
305
Powerbank Reklámajándék
Powerbank Reklámajándék

Manapság már mindenre okostelefonjainkat használjuk a telefonálástól, üzenetküldéstől és e-mailektől kezdve az internetezésen és szórakozáson át egészen a navigációig.

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy általánosságban milyen előnyöket rejt egy powerbank.

Mi pontosan a powerbank és mire szolgál?

A powerbank célja, hogy feltöltse az akkumulátorral működő elektronikai eszközöket, amikor úton vagyunk. A powerbank elég kicsi ahhoz, hogy elférjen a zsebünkben, mégis elegendő erővel bír hozzá, hogy mobiltelefonunkat, táblagépünket, hangszóróinkat, sőt, még laptopunkat is tölthessük vele. Teljesítményüket és az akkumulátor kapacitását milliamperórában határozhatjuk meg, egy tízezer mAh-s powerbank például órákig képes töltést biztosítani telefonunknak. Léteznek persze több mint, 10000 mah kapacitású darabok is, melyeket már komolyabb eszközök töltésére is használhatunk.

Milyen előnyei vannak?

Nem véletlenül tartják a power bankot az egyik legpraktikusabb kütyünek, hiszen rengeteg előnyös tulajdonsággal könnyíti meg életünket.

Univerzális töltő különböző eszközökhöz

A power bank alapvető célja, hogy eszközeink gyors energiabevitelt kapjanak, amikor kifogytak a töltöttségből. Leginkább akkor hasznosak, amikor úton vagyunk, eszközeink akkumulátora lemerült és gyors töltésre van szükségünk. Segítségével annyit telefonálhatunk és fényképezhetünk, amennyit csak szeretnénk, és élvezhetjük kedvenc zenénket is anélkül, hogy aggódnánk a lemerülésük miatt.

Hordozhatóság

A hordozhatóság a powerbank egyik legfőbb előnye. Nem túl nehezek és terjedelmesek, könnyedén tarthatunk egyet akár zsebünkben is. Segítségével útközben is feltöltve tarthatjuk telefonunkat és egyéb eszközeinket. A legtöbb powerbank elegáns és kompakt kialakítással rendelkezik, hogy kényelmesebb megoldást nyújtsanak.

Több töltőaljzat

Egy másik kiváló tulajdonság, hogy több eszköz is tölthető egyszerre a segítségével, a kimeneti csatlakozókat párhuzamosan használva. A legjobb powerbank kielégíti a modern kor minden töltési igényét, hiszen gyakran számos eszközt hordunk magukkal, amelyek akár egyszerre is lemerülhetnek.

Kompatibilis minden eszközzel

Márkától vagy modelltől függetlenül egy powerbank képes feltölteni az összes USB kábelt használó eszközünket, vagy USB-C töltést igénylő eszközeinket anélkül, hogy kompatibilitási problémákkal szembesülnénk.

Milyen típusai vannak?

A hagyományos, téglatest alakú powerbankok a hordozható töltők egyik legelterjedtebb típusai. Ez a típus nagyszerűen alkalmas arra, hogy táskánkban tartva bebiztosítsuk magunkat, ha útközben szüksége lenne egy kis extra energiára valamelyik eszközünknek, de ezen kívül még számos fajtája elérhető.

Vezeték nélküli változatok

Egy vezeték nélküli powerbankra egyszerűen ráhelyezzük telefonunk hátulját, és hagyjuk, hogy az akkumulátor feltöltődjön. Mielőtt beszereznénk egyet, győződjünk meg róla, hogy készülékünk kompatibilis az ilyen típusú töltőkkel.

Zseblámpás power bank

Egy zseblámpa nem csak biztonságot nyújt éjszaka, de a telefonunkat is töltheti. Akkor is hasznos, ha otthonunkban tartjuk áramszünet esetére.

Napelemes powerbank

Környezettudatos megoldás, amit csak kint hagyunk a napon, és ha feltöltődött, csatlakoztathatjuk telefonunkhoz. Egy napelemes powerbankot remekül lehet hosszabb ideig is használni, nem kell aggódnunk amiatt, hogy konnektorra lesz szükségünk a feltöltéséhez. Akár túrákhoz is tökéletes kiegészítő lehet.

 Tűnj ki a tömegből powerbankkal

Mai digitális világunkban kevés olyan hasznos eszközt lehetne elképzelni céges ajándéknak, mint egy powerbankot.  Mindenkinek szüksége van egy tartalék áramforrásra, hogy számtalan eszközét folyamatosan üzemben tartsa. Ez az, ami a powerbankokat felértékeli a többi reklámajándékhoz képest, aminek senki sem tud ellenállni. A márkázott powerbankok az utóbbi években így egyre népszerűbb reklámajándékká váltak, egyértelműen praktikus befektetésnek számítanak marketingkampányokhoz. Használhatóságuk és széleskörű vonzerejük segít abban, hogy vállalatunk logója hosszabb ideig legyen szem előtt, lehetőséget teremtenek arra, hogy a mindennapokban használt eszközeiken keresztül kapcsolatot teremtsünk ügyfeleinkkel és alkalmazottainkkal.

Miért jó ötlet powerbankot választani céges ajándéknak?

Egy emblémázott powerbank biztosan vonzó reklámajándék lesz a technológiához értő ügyfelek, vagy a sokat utazó dolgozók számára, de lássuk néhány egyértelmű előnyét, ami a többi reklámajándék fölé emeli.

Bárhol felbukkanhat

A logóval ellátott powerbankok kompakt és könnyű darabok, így a felhasználók könnyen magukkal vihetik őket. A saját logónkkal és üzenetünkkel testre szabott powerbankok ennek köszönhetően bárhol megjelenhetnek promóciós információink, egy megbeszéléstől kezdve a barátokkal való szabadidő eltöltéséig.

Széles körben használható

A promóciós powerbankok egyre inkább ideális reklámajándékká váltak a technológiai korszakban, ahol szinte mindenki mobiltelefont használ. Ezért ideális promóciós terméknek számítanak, amelyet kortól és foglalkozástól függetlenül minden ügyfelünk és alkalmazottunk értékelni és rendszeresen használni fog. Gyakorlatilag bármilyen USB-bemenettel rendelkező készüléket fel tudnak tölteni

Értékes reklámajándéknak számítanak

Ha összehasonlítjuk a logózott powerbankok árát az olcsóbb promóciós termékekkel, hamar rájövünk, hogy a powerbankok értékesebbek és tartósabbak, valamint gyakrabban és szívesebben is használják majd őket, mint más reklámajándékokat. A powerbankba való befektetés hosszú távon garantálja a megtérülést, hiszen hozzájárul vállalatunk hírnevének növeléséhez és a márkaismertség előremozdításához, valamint a gyakori használat miatt az üzeneteinkkel is gyakrabban találkoznak majd a megajándékozottak.

Könnyen testre szabható

A powerbankok azért is nagyszerű promóciós termékek, mert kialakításuknak köszönhetően könnyen testre szabhatók. Nagy, sima felületei tökéletes terepet engednek különböző üzenetek megjelenítésére, valamint ezek az üzenetek használatuk közben folyamatosan szem előtt lesznek.

Milyen szempontok szerint érdemes választani powerbankot reklámajándéknak?

A legjobb powerbank kiválasztásához számtalan szempontot figyelembe vehetünk. Az egyszerre csatlakoztatható eszközök számától, vagy a kimeneti feszültség mértékétől az ár érték arányon át az akkumulátor kapacitásáig rengeteg tényezőből választhatjuk ki az ideális eszközt. A Spark kínálatában található számtalan reklámajándék között rengeteg powerbank található meg.