Zsebedben a hétvégi programod – Online kirándulástervezőt ajánlunk

0
701
Zsebedben a hétvégi programod – Online kirándulástervezőt ajánlunk
Zsebedben a hétvégi programod – Online kirándulástervezőt ajánlunk

Furcsán hangzik, ha azt mondjuk, hogy a legjobb túratársad a telefonod lesz? Elsőre talán, hiszen ki akarna e-mailt olvasni vagy hívásokra válaszolni, amikor épp a természetben töltődik?

Pedig tényleg így gondoljuk, sőt, meg is indokoljuk! A zsebedben ugyanis nemcsak térkép, de komplett kirándulástervező és emlékkönyv is lapul.

Kapcsolj ki Te, de ne a telefonod!

Hol máshol terveznél túrát? Kaphatsz jó tippeket ismerősöktől, de az esetek nagy százalékában mégiscsak a neten fogsz úti célt választani. Egy online kirándulástervezővel ráadásul hasznos tippeket is begyűjthetsz, és olyan eldugott kincsekről is infót kaphatsz, amik mellett egyébként simán elmennél.

Bármikor jól jöhet a térkép. Tapasztalt túrázókkal is megesik, hogy eltévednek, a kevésbé jártasaknak pedig kisebb pánikot is okozhat, ha hirtelen nem találják a fákon a jelzést. Ilyenkor csak rápöccintesz a térképre a mobilodon, és máris helyben vagy!

Tárold el az emlékeket! Mire emlékszel a két évvel ezelőtti kirándulásokból? Egy-egy mozzanat talán megvan, de csodálkoznánk, ha fel tudnád idézni a táj minden apró szépségét. A galériádban viszont bármikor visszanézheted, sőt, az élményt is újraélheted. Na persze azért találd meg az egyensúlyt, az se vezet jóra, ha kizárólag a telefonod kameráján keresztül látod a tájat kirándulás közben.

Keress közeli helyet, ha megpihennél! A nap végén jólesik beülni lazítani valahova, ahol visszapótolhatod az elégetett kalóriákat. Ahelyett, hogy csak találomra bolyonganál a közeli falvakban, neten pillanatok alatt találsz jó kis ételt-italt kínáló helyeket.

A kellemetlenségek elkerülését pedig annyival meg tudod oldani, hogy lenémítod a telefonod vagy kikapcsolod az értesítéseket.

Úti célok tömkelegével segít egy online kirándulástervező

Menj fel az Olyanjó! programajánló oldalára és rakd össze a komplett hétvégi programod néhány kattintással! Fittségedtől, pillanatnyi energiaszintedtől vagy csak kedvedtől függően választhatsz nehézségi szinteket: vannak itt ugyanis könnyed séták, kirándulások, de kiadós túrák is. A térképes nézetet böngészve pedig megspórolod magadnak az időt is, hogy a kiszemelt úti célokat egyenként kelljen csekkolnod a Google térképén. Érdemes itt kezdened, ha nem akarsz túl messze menni.

Új terepen járva mindig nyugtat a tudat, hogy a zsebedben pihen a telefonod, vele együtt pedig a GPS vagy szükség esetén a telefonos segítség. De azt is tartsd szem előtt, hogy az erdő mélyén nem biztos, hogy lesz térerő, ezért előre fusd át az útvonal leírását!

Zsebedben a hétvégi programod – Online kirándulástervezőt ajánlunk