Anyák napi vászonkép montázs

0
423
Anyák napi vászonkép montázs
Anyák napi vászonkép montázs

Közeleg az anyák napja, amely igazán fontos szívünknek. Szinte lehetetlen szavakba, vagy ajándékokba önteni azt a hálát, amit érzünk, ezért nehéz lehet kitalálni, mivel lepjük meg édesanyánkat. Ezért a legjobb, ha az átélt közös emlékeket jelenítjük meg!

Képválasztás

Az édesanyák számára nincs nagyobb öröm, mint látni, hogy gyermekeik boldogok, és megtalálják számításukat. A mérföldkövek, melyek során fogták a kezünket, nekik is ugyanolyan fontos emlékek. Legyen szó ballagásról, érettségiről, diplomaosztóról, házasságról vagy épp egy fergeteges közös családi vakációról. Az ilyen fontos pillanatokról pedig jellemzően fényképek, videók is készülnek, melyeket örömmel nézegetünk vissza 10-20 év múlva.

Ha nincs ötleted, mivel ajándékoznád meg édesanyád, készíttess neki montázst a kedvenc közös képeitekből! Válogass családi képeket, testvérekkel, unokákkal, szülőkkel, nagyszülőkkel, a lényeg, hogy ha rápillantotok a végeredményre, melegség járja át a szíveteket!

Bár a vicces, bemozdult vagy homályos képeknek is megvan a maga varázsa, egy montázshoz érdemes jó minőségű, magas felbontású fotókat választani. Ha például vászonkép formájában látnánk viszont a fényképeket, fontos, hogy azok jól láthatóak legyenek. Lehetőleg pedig kérdezzünk meg minden fotón résztvevőt, hogy beleegyezik-e abba, hogy évtizedekig anyuka falán díszelegjenek. Garantáltan nem lesz ellenvetésük!

Montázs készítése egyszerűen

Egy montázs elkészítése tehát először a képek kiválogatásával kezdődik. Érdemes valamennyire tudatosnak lenni abban, hogy hány darab fekvő és álló képet választunk. Így egységes, szimmetrikus lesz a végeredmény. Természetesen ha lazább elrendezésű montázst képzelünk el, akár különféle méretben is elhelyezhetjük ezeket, teljesen véletlenszerűen.

Nem kell képszerkesztő gurunak lennünk ahhoz, hogy egy ilyen képmontázst elkészítsünk. Keressünk az interneten egy ingyenesen elérhető képszerkesztő programot, és nézzük meg a montázs opciókat. Ezek jellemzően különféle elrendezésben, más-más keretekkel vannak ellátva. Nekünk pedig csak fel kell töltenünk a képeket, és behúzni a kívánt helyre. Ugye milyen egyszerű?

Az elkészült fotómontázsból készíttess csodás vászonképet a Vászonkép Szalon segítségével!

Vászonkép rendelése

Ahhoz, hogy anyák napjára biztosan elkészüljön a vászonkép, érdemes minél hamarabb nekiesned a képek átnézésének és a szerkesztésnek. Szerencsés, ha nagyjából be tudod lőni a méretet is, amely anyukád falán rendelkezésre áll egy ilyen kép felrögzítéséhez.

Ha mindezen túl vagy, a rendelés során bármikor kérhetsz segítséget, ha színkorrekcióra lenne szükséged, vagy apró szerkesztési kérésed van. A látványterv pedig segít abban, hogy pontosan magad előtt lásd, milyen lesz a végeredmény!

Rendelj egyedi vászonképet a Vászonkép Szalon honlapjáról, és lepd meg édesanyád szívhez szóló, egyedi ajándékkal!