Ezekről mindenképp tudnod kell, ha most készülsz webtárhely csomagot választani

0
12

Ahhoz, hogy a weboldalad mindig elérhető legyen, szükséged lesz egy megfelelő méretű tárhelycsomagra.

Fontos az is, hogy ne csak a csomag mérete legyen ideális, hanem olyan szolgáltatónál fizess elő, amelyik stabil és gyors szerverekkel rendelkezik.

Ma már ott tart a technológia, hogy nem megengedhető az, hogy órákig elérhetetlen legyen az oldalad. Lényeges az is, hogy ha úgy adódik, a cég ügyfélszolgálata legyen elérhető.

Milyen különbségek vannak az egyes szolgáltatók csomagjai között?

Rengeteg olyan cég van a piacon, amely webtárhely szolgáltatást nyújt. Szép számmal vannak hazai és külföldi cégek is, amelyek ezen a területen mozognak. Az általuk nyújtott szolgáltatások színvonala között jelentős különbségek lehetnek, mint ahogyan a tekintetben is nagyok az eltérések, hogy mit kapsz egy-egy cégnél a pénzedért.

Érdemes olyan szolgáltatót választani, ahol nem korlátozzák az e-mail fiókok mennyiségét, az addon domainek számát a tárhelyen és a MySQL adatbázist sem. Még ha nem is érzed úgy, hogy ez az induláskor fontos szempont, később még jól jöhet, ha ezeken a területeken nincs megkötve a kezed. Néhol szigorú limitek vannak, ezeket a konstrukciókat bölcs döntés kerülni.

Nem kell örökké ugyanannál a szolgáltatónál maradnod

Míg egy weboldal domain nevét legfeljebb csak átirányítással lehet megváltoztatni, addig tárhely szolgáltatót lényegében bármikor válthatsz. Amennyiben a jelenlegi szolgáltatódnál úgy érzed, nem vagy kellőképpen megbecsülve, akkor ne halogasd a dolgot, válts!

Az AB Plusznál olyan SSD tárhely csomagokat találsz, amik lehetővé teszik, hogy villámgyorsan betöltsön a weboldalad. További jó hír, hogy ennél a cégnél nem horribilisen magasak az előfizetési díjak még a nagyobb tárhelyet kínáló csomagok esetében sem.

A harminc napos pénzvisszafizetési garancia keretein belül ezen időtartam alatt bármikor meggondolhatod magad. Ebben az esetben kérdés nélkül visszaadják a már kifizetett éves webtárhely díját, mindenféle indoklás nélkül is.

Ezt kapod a pénzedért cserébe az AB Plusznál

Az AB Plusznál az előfizetési díj ellenében egy sor szolgáltatást kapsz. Rögtön hozzáférhetsz a díjnyertes, magyar nyelvű Cpanel admin felülethez, aminek használata igen egyszerű a logikus felépítése miatt. Olyan keretrendszereket, mind a WordPress, a Joomla vagy a Drupal mindössze egy kattintással telepíteni tudsz, hála a Softaculous CMS telepítőnek. Ezek a rendszerek az AB Plusz bármely tárhelyén optimálisan tudnak futni.

Ennél a szolgáltatónál te magad döntheted el, hogy melyik PHP verziót szeretnéd használni. Így egy régebbi és egy új technológiákra építő weboldal is problémamentesen tud üzemelni.

Az AB Plusznál minden egyes tárhely erőforrásigényeit nyomon követik, így nem fordulhat elő az, hogy egy túlterhelt tárhely katasztrófát okozzon. A technikai support az év 365 napján, a nap 24 órájában rendelkezésre áll, így bármikor kérhetsz segítséget, ha a szükség úgy hozza.