Philips BT7900B EverPlay hangrendszer

Nincs vezetékezés csak nagy hang

0
992
Philips BT7900B EverPlay hangrendszer
Philips BT7900B EverPlay hangrendszer

Philips BT7900B EverPlay hangrendszer a kötelező választás azoknak, akik adnak a jó hangminőségre.

Ez a Philips hangrendszer 2 szélessávú aktív és két passzív mélynyomó hangsugárzót rejt. Kétszer 7 wattos zenei hangteljesítménye buli kihangosítását is ellátja.

Az EverPlay tervezése a tartós használatot szolgálja. Nincs mitől félteni, a Philips BT7900B EverPlay por-, víz- és ütésálló. A DuraFit anyagú felület textil és gumi keverékéből áll és jó fogást ad. Csúszásmentes borítás lemosható és karcálló kivitelben. Több évre biztos védelmet nyújt mostoha bánásmód ellen is.

A Philips BT7900B EverPlay csonkavégű rögbilabdát formázó alakja kerüli az éleket és ezzel csökkenti a keletkező hangrezonanciát. Félkilós tömegével a mélyek hatásosabbak és mélyebbek lehetnek.

Az oltalom alatt álló DPS jelfeldolgozóval a torzuló hangokat korrigálja a még jobb zenei élményhez. Megoldja azt is, hogy a zeneszámok közti szünetek teljes csendet jelentsenek.

Rálátást feltételező Bluetooth kapcsolattal a szabványos 10 méterhez képest 30 méterre is lehet a zeneforrás mobiltelefon. Nagy mozgási szabadságra tehetünk szert vele, mert a zenei kapcsolat nem szakadhat meg.

A Philips BT7900B EverPlay hangrendszer belső mikrofonja telefonbeszélgetés kihangosított lebonyolítására is képes. Közben a zenélést maga kapcsolja ki időlegesen.

A Qualcomm® találmányú Quick Charge™ technológia az akkumulátort 3x gyorsasággal tölti fel. A szinteket négyfokozatú LED tűfény-sor ívben jelzi. Zenehallgatáshoz 10 órányi folyamatos használatra van elegendő energia. Külön megemlítendő a Philips BT7900B EverPlay hangrendszer USB töltőzsinórja, amelyet kialakítása alkalmassá tesz a hordfülbe hurkolva hordozópántként is használni.

Az összes csatlakozó és kezelőszerv gumiborítású védelmet kapott, hogy a strapát és a nemkívánt behatásokat jól bírja. A sok szabadalom által védett modern technológia használata az árban is tükröződik, viszont a pénzünkért igazi Philips minőséget kapunk.

www.philips.hu

Philips BT7900B EverPlay hangrendszer