Bulizz Budapesten a Playsic magyar fejlesztésű alkalmazással!

Innovatív közösségi zenealkalmazást fejlesztettek ki magyar fiatalok

0
979
Bulizz Budapesten magyar fejlesztésű alkalmazással!
Bulizz Budapesten magyar fejlesztésű alkalmazással!

Elérhetővé vált egy új zenés telefonos applikáció, a Playsic, amit a Metropolitan Egyetem volt hallgatói fejlesztettek ki.

A Playsic nevet viselő app gyökeresen megváltoztathatja a budapesti bulizás világát. Alkotói a legjobb helyszínek és a különböző zenei ízlések feltérképezésével egy olyan modern zenegépet készítettek, amelynek használatához nem kell más, csak egy okostelefon.

Az alkalmazás már számos budapesti szórakozóhellyel kapcsolatban áll, ahol mindenki kedvére alakíthatja a lejátszási listákat a Playsic-en keresztül.

A dalberakás funkción kívül közösségépítő szerepet is betölt. Azáltal, hogy könnyen nyomon követhetők az egyes helyszínek, hogy milyen zenék szólnak, a hasonló zenei ízléssel rendelkező felhasználók könnyedén felvehetik egymással a kapcsolatot.

Playsic használata
Playsic használata

Az aktuális lejátszási listák nyilvánosan elérhetőek a felhasználók számára, így az egyes helyszínek kialakíthatják saját zenei arculatukat is.

 „Azáltal, hogy a közönség kezébe kerül az irányítás, a pub-tulajdonosoknak nem kell többé azért aggódniuk, hogy milyen zenékkel invitálják be és tartsák meg vendégeiket. Azon felül, hogy megoldást találtunk a korábbi zenegépek elavulásának helyzetére, egy olyan ingyenes és könnyen használható alkalmazást álmodtunk meg, ami közelebb tudja hozni az embereket egymáshoz a zene iránti közös szeretet erejével, és kellemesebbé tudja tenni a szórakozást.”

mondta el Vedres Tamás, a Playsic ügyvezetője.

Egyes helyszínek aktuális akciói is elérhetők lesznek az alkalmazáson belül, ezzel is segítve a felhasználókat a könnyebb döntéshozásban. Akik már éltek a zenegépek korszakában, azoknak nosztalgikus élményt kínál az alkalmazás. Akik pedig még nem, azok megtapasztalhatják, hogy milyen érzés kézbe venni a zenei irányítást.

Te melyik generációba tartozol?

Ha az utóbbiba, akkor azért ne maradjon ki az életedből a klasszikus zenegép kipróbálása se! Ha ismered a régi által nyújtott hangulatot, lesz összehasonlítási alapod a jelenleg használt technológiákhoz és eldöntheted, melyik tetszik jobban. 😉

(A projekt az ÖKO_16 pályázat keretében, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával valósult meg.)

Az alkalmazás elérhető Androidra és iOS-re is.

Bulizz Budapesten magyar fejlesztésű alkalmazással!