Sólyomszem a farzsebben – realme X3 Superzoom

hatvanszoros hibrid optikai ráközelítés

0
1206
Sólyomszem a farzsebben realme X3 Superzoom
Sólyomszem a farzsebben realme X3 Superzoom

Sólyomszem a farzsebben – realme X3 Superzoom modellszámával az ígéretes mobiltelefon márka az X2 Pro modelljét követi sajátságos PR filozófiával. Utóbbi készülék tavaly október óta kapható. Az X3 lecseréli az előd AMOLED kijelzőt IPS LCD-re, viszont megduplázza a szelfikamera képet 32 megára, egyúttal növeli az akku kapacitást.

Összes többi fő paramétere változatlan maradt, hajtanak az alacsonyabb árszintre és a fiatalokra. Periszkóp telefotó képessége viszont kiemeli a mezőnyből.

realme X3 Superzoom 64mb periszkopikus optika

A realme (magyarul „az igazi énem”) kereken 2 éve alapított távol-keleti márka. Pillanatok alatt adtak el milliónyi mobiltelefont arrafelé a honos Indiában, Indonéziában, Vietnámban, Thaiföldön, a Fülöp-szigeteken, Malajziában, Szingapúrban, Pakisztánban, Nepálban, Bangladesben. 2018-ban rögtön el is nyerte a ’Legkedveltebb Belépő SZintű Mobiltelefon Márka’ minősítést. Közel-Keleten is ott vannak, az Egyesült Arab Emírségekben vélhetően az ottani millió indiai, paki és más vendégmunkás  körében. Valamint Egyiptomban, ahol szintén a nem tehetős de mobiltelefont vágyók örülhetnek neki.

Ezután megcélozták Kínát és Európát. Kontinensünkön az Egyesült Királyság, Olaszország, Spanyolország Franciaország volt az első körös piacmegdolgozás helye. Oroszországot is belevették, majd követte a cseh és lengyel vonal a fókuszban. Az ilyen jellegű keresletet felmutató országokból – lássuk be – nem maradhatott ki Törökország sem.

Saját magukról az ’Erő’ és a ’Stílus’ jegyében mobiltelefont tervező és -gyártó cégként nyilatkoznak.

realme X3 Superzoom a fiatalos lendület

Fiatalos készülékeket kínálnak, már amennyire ezt a meglehetősen kötött termékkör és zárt keretek egyáltalán lehetővé teszik. Az tudott dolog, hogy a színes tok és feliratozás ehhez önmagában kevés. Ekkor jön az ár, ebben tényleg tetten érhető a cég dinamizmusa. Műszakilag a céget az X50 Pro jellemzi jól:

X50 Pro modelljük 5G képes és maximális műszaki technikával ötvözi.

5G-s Snapdragon vezérlő, 65 wattos gyorstöltéssel 35 perc alatt ott a százon, 180Hz képfrissítésű Super AMOLED (gamer világ), 64 megapixeles négyoptikás kamera, saját ’torzítású’ Android kezelőfelület.

Élmezőnybe tartozik az általuk bevetett igen hatékony párahűtéses chip technológia (kívülről nem látszik) és a Dolby Atmos minősítésű hangsugárzó, belőle rögtön kettőt építettek be sztereóban (kívülről igencsak hallatszik).

Különlegesség a ”3600 térbeli antenna megoldás”, amivel 200% érzékenységet érnek el. Ezt az 5G kényszeríti ki, mivel nagyobb energiaszint mellett csak kisebb hatótávolságra képes a jelek továbbítása.

Május 26-án debütál sólyomszem a farzsebben realme X3 Superzoom

Rejtőzködő életmódján eddig nem változtatott, későbbre tervezik a valódi piaci megjelenést. Remélhetőleg magyar vevőknek is lesz benne öröme. Mivel árérzékeny országokra profilírozzák (kigyengített LSD kijelző, de 64 megabájt fényképező lapka,  duplázott 32 megás szelfifotó, oldalélre tolt ujjlenyomat azonosítás és 30W gyorstöltés), Magyarországon is itt a helye!

Meg nem feledkezve a 12GB műveleti RAM, a 256GB brutális méretű belső fix tárhely és a megnövelt 4200 mAh kapacitású akku szépségeiről… női hölgyekre is gondolva fehér vagy kék színű a tokozás választéka.

www.realme.com

Sólyomszem a farzsebben – realme X3 Superzoom