OPPO A12 telefon amit bárki megvehet

Ne járjunk a fellegekben, ha biztos talajt foghatunk a Földön.

0
938
OPPO A12 telefon amit bárki megvehet

OPPO A12 telefon amit bárki megvehet 50-60 ezer forintos áron, tudva azt, hogy prémium telefonokért 400 ezret simán elkérnek.

Kapható már az OPPO A12 és nincsen szégyenkezni valója. Az LCD kijelző a költségkímélés első lépcsője, viszont tartósabbnak ítélik, mint az (O)LED alapúakat. Több, mint hat hüvelykes képátmérőjével a 720×1520 pixeles felbontás közel ipari nyomdai minőséget kínál.

Nyolcmagos Mediatek chip kínál tisztességes sebességet az Android 9 rendszeren. Fedélzeti 3 vagy 4 GB RAM és 32 vagy 64 GB belső tárhely áll rendelkezésre, amivel együtt lehet élni a mai alkalmazások hardver igénye mellett. Utóbbi belső tár érték semmiképp nem szűk keresztmetszet, tekintettel a külön SD kártyabővítési lehetőségre 256 GB-ig. Két SIM kártyájával eleve szolgáltató függés mentes.

Nem kell kompromisszumot kötni a fülhallgató kimenettel,

mert van neki, a gyártó konstruktőrei megkegyelmeztek a 3.5mm jack dugó aljzatnak.

Sőt akiknek ezt telefont szánják, a piaci szegmenset ismerve a szolgáltatások között még az FM rádió tuner chipet is meghagyták. A telefon vevőinek köre sokat hallgat rádiót (népes országok ingyenes napi információ-forrása). Kihasználva a jack dugó meglétét, rádió antennaként a fülhallgató zsinórja szolgál.

Általános kifogás, hogy azért kell a jack dugó hely, hogy az akkumulátor nagyobb méretű lehessen. Két SIM kártya mellett és a fülhallgató aljzat helyigénye dacára mégis képes egy

OPPO A12 telefon amit bárki megvehet

4230 mAh akkumulátor kapacitású erőforrás fizikai befogadásra, amit a 2020 augusztusában frissen bejelentett Samsung Note20 is alig 1% kapacitás többlettel tud felülmúlni. Az újbóli feltöltést 10 Watt intenzitású visszatáplálással látja el, USB aljzatán  ötvoltos feszültség mellett 2 amper erejű áram csorog át.OPPO A12 telefon tekintélyes 4230mAh kapacitással

OPPO A12 telefon tekintélyes 4230mAh kapacitássalFényképezési képességével kapcsolatban lehet kifogása azoknak, akiket a kettős lencserendszer által készített 13 megás képek nem bűvölnek el.  A készítendő kép háttérelmosását külön lencse felügyeli.  Szelfi képessége viszonylag szerény, a frontoldal felső széle középen feketéllik az íves lencse, és 5 megás fotóval kiegyezik. Bár a bőrtípust, bőrszínt, kort és nemet is felismerve képes finomítani a készülő képen.

Kárpótolhat a szemkímélő kékszűrő és a Dazzle Color Mode,

amelyik a képek színeinek élénkségét eredetiként hangsúlyozza ki.

OPPO A12 telefon szemkímélő kékszűréssel
OPPO A12 telefon szemkímélő kékszűréssel

Biometrikus azonosításra is felkészítették, a tulajdonos jogszerű használatát hátoldali ujjlenyomat olvasó felügyeli. Emellett mesterséges intelligenciát is képes bevetni, arcfelismerésre is alkalmas.

Vérnyomást mérni viszont nem tud viszont arra ott a háziorvos. Nincs is szükség  méricskélésre, mert 50 ezer forint körüli árszintje nem okoz keringési anomáliát.

A gyártó büszke a modell nyúzópróbájára. A tesztelés 10000  bedugást jelent  fülhallgató aljzatába, ugyanennyit az USB portba, tízszer ennyi a hangerőgomb megnyomása. 200000 a ki-be kapcsolás gomb használat és a tartósság jegyében 28000 alkalommal ejtik le 10 centis magasságról.

www.oppo.com

OPPO A12 telefon amit bárki megvehet