Razer ArcTech Pro hűsítő tok Note20 gamereknek

fellélegezhetnek majd a Note20 gamerek

0
1011
RAZER ArcTech Pro hűsítő tok
RAZER ArcTech Pro hűsítő tok

Razer ArcTech Pro hűsítő tok Note20 gamereknek ki mástól jöhetne, ha nem a játékosokra koncentráló RAZER cégtől. A cég nem gatyázik, a termékfejlesztésbe bevonja az érintetteket, közvetlen az információcsere. Az aktív visszacsatolásokkal élve minden cuccból a gamer srácok javaslatai után a maximumot hozzák ki.

Debütálva a Note20 egyértelműsen bebizonyította, hogy a processzor fejlesztésben – hiába a 7 nanométeres csík – a hőfejlődés kezelésével bajok lehetnek Koreában. És vannak is.

Maguk a fejlesztők sem lehetnek elégedettek munkájuk eredményével, mert a Koreának gyártott Note20 az amerikai Qualcomm® Snapdragon™ 865-tel szerelve jön és samsungék csak Európa piacára tartják elég jónak a saját Exynos 990 processzorukat (az USA eleve Snapdragon 865-öt kap).

A tehetős gamerek pechére a tartós játszás hozadékaként a Samsung top mobilja nagyon melegszik. Intenzív használat mellett jobbára fel is forrósodik, és direkt kézközelben ezt senki sem szívlelheti. Nem is az lesz bárkinek az első gondja, hogy a forrósodási hajlam gyilkolja az akkumulátor erejét és amúgy hamarabb elöregít sok egyéb alkatrészt. Hanem maga a  bosszantó tény, hogy annyi pénzért a hangulat legelőször a kézben forrósodik fel. Elvonva a gamer figyelmét és ½ sec kihagyás is életet követelhet (szerencsére csak a játékban).

A felhevülő processzor védelme visszavesz a műveleti sebességből is, és így bőven lelassulhat a játék lendülete, kihagyás és drop hozhat kellemetlenséget. Na akkor szabadul el a nem szalonképes duma.

Megoldás egy Razer ArcTech Pro hűsítő tok Note20 gamereknek

profilírozva a Samsung Note20 és Note20 Ultra mobilokhoz.

RAZER Thermaphene technológia
RAZER Thermaphene technológia

A védőtok Thermaphene™ hűtéstechnológiával készül. A levédett módszerben a tok anyagának a belső (telefonnal érintkező) és a külső oldala közt különleges aktív hővezető vezeti el a készülék felesleges hőjét a hátfali szabad levegő felé. A hátoldal kis zöld pontjai egytől egyig apró hővezető csatornákként funkcionálnak. Marokra fogott állapotban is elegendő utat engednek a meleg levegő távozásának.

A megerősített keretet egyúttal a leesésre is felkészítették, a Note20 védőangyalaként sérülésmentességet ígér, kiküszöbölve a figyelmetlenségből származó károkat. További vonzerő a tok felületének antibakteriális bevonata. Elképzelhető, hogy a nekivadult játék közben izzadó tenyérben izgő-mozgó mobil mi mindent dörzsöl le a gamerbőrről. Antibakteriális védelme meggátolja a károkozó kórokozók elszaporodását a telefon tokjának a felületén.

RAZER ArcTech Pro hűsítő tok Note20 gamereknek

Az 5G képes mobiloknak az 5G technológia által használt magas frekvencia miatt adatcsomagjaikat a hálózaton maradáshoz nagyobb energiával kell elküldeni. Egy Note20 által kiküldött jelek minőségét ronthatja egy körültekintés nélkül megvett védőtokok anyaga. A tervezők erre is figyelemmel voltak:

az ArcTech Pro hűsítő tok nem akadály az 5G adattovábbításban

A tok ötven dolláros külhoni árszintje egyetlen fanatikus játékost sem fog a vásárlástól visszatartani, a drága (igen drága) Note20 védelmére és hűsítésére egy ilyen kombinált Razer tok szinte nem pénz.

www.razer.com

Razer ArcTech Pro hűsítő tok Note20 gamereknek