Egy olyan telefon szerviz, amely megoldja a problémákat

0
624
Egy olyan telefon szerviz, amely megoldja a problémákat
Egy olyan telefon szerviz, amely megoldja a problémákat

Mióta mobiltelefont használunk, a gúnyos „bunkofon” kifejezéstről eljutottunk egy olyan eszközig, amely Elon Musk szerint egy új végtag, amely a digitális világba és a mobilnet (legyen az 3G, 4G vagy 5G) segítségével egy közel végtelen információhalmazba kapcsol be minket.

Egyes kutatások arra jutottak, hogy valaki el tudja képzelni, hogy hetekig jól ellegyen a párja nélkül, de azt már nem, hogy az okostelefonja nélkül tegye meg ugyanezt.

Egyrészről ez nagyon disztopikusnak hangzik, de ha belegondolunk, hogy mennyi mindent tehetünk a telefonunkkal: legyen szó kapcsolatban lenni a barátainkkal, családunkkal, meg tudunk ismerkedni ismeretlenekkel a világ tényleg minden tájáról, böngészhetjük a különböző közösségi média platformokat, elsőkézből tudhatjuk meg a napi híreket, éppen elüthetjük az időt a Candy crush-sal vagy egy hasonló játékkal, vagy éppen a telefonunk talán elég arra, hogy TikTok sztárrá válhassunk vele: a lehetőségek tárháza tényleg szinte végtelen.

A hosszú és teljesen jó használathoz azonban egy telefon szerviz is elkél

(lehet ez Samsung szerviz, iPhone szerviz, általános telefon szerviz stb.), mert ki szereti mondjuk a törött mobilképernyőjét nézni hetekig, egyértelműen rosszabb felhasználói élménnyel, ha azt egy megbízható telefon szerviz akár órák vagy 1-2 nap alatt meg tudja oldani, elérhető áron.

Telefon szerviz Budapest (a Corvin plázánál) területén is rengeteg található, természetesen vidéki nagyvárosokban is van sok-sok, de egyesek számára talán meglepő módon kisebb településeken is találhatunk ilyen szolgáltatást.

Furcsa persze, hiszen néhány évtizeddel ezelőtt fogalmuk sem lett volna az embereknek, hogy eszik-e vagy isszák a mobiltelefont, nemhogy az okostelefont, de az életünk nagyon gyorsan változott meg évtizedek, sőt, évek alatt (gondoljunk csak a mobilnet általánosan, olcsón elérhető megoldásaira) és azt várhatjuk, hogy a következő időszakban a gyorsulás üteme csak nőni fog.

A tanácsunk tehát az, hogy ha probléma van (vagy akár lehet) a telefonnal, érdemes nem halogatni egy iPhone / Samsung szerviz felkeresését, hiszen azzal egészen biztosan nem nyerünk, ha másnapra (következő hétre stb.) halasztjuk ezt, de veszthetünk vele, ha a probléma tovább gyűrűzik / romlik a készülék(b)en.