Realme 9 Pro megjelenés várható nemsokára

SD-kártya és fülhallgató aljzat reneszánsz

0
611
Realme 9 Pro mobiltelefon megjelenés közelg
Realme 9 Pro mobiltelefon megjelenés

Realme 9 Pro megjelenés várható nemsokára akár már februárban és valamilyen okból nagyobb a mozgolódás körülötte a megszokottnál.

Talán csak nem azért, mert dedikált SD-kártya nyílás és fülhallgató kimenet lesz rajta?

A BBK Electronics China márkaistállójába sorol be a Realme. Előző modellje nyárról a Realme 8 5G és ezt viszi tovább eggyel magasabb szériaszámmal a Realme 9 Pro.

BBK Electronics CHINA
BBK Electronics CHINA

A Realme 9 Pro megjelenés a 100000 forintos kategóriában várható

ahol tényleg gyilkos a verseny. Árérzékeny vásárlóréteg vizslat minden apró előnyt és műszaki adatot.  Azért mert nem tud, vagy nem akar több pénzt rááldozni egy mobiltelefonra, nem jelenti azt hogy nem is ért hozzá.

A sznob telefonvásárló nem merül el a részletekben, csak kiteszik elé a pultra a menő darabot és már viszi is. Lehet, hogy a megvett mobil képességeit soha nem használja ki, mert nem ismeri a tudását.

Egy árérzékeny piac résztvevői a megvásárlás előtt minden oldalról körbejárnak egy telefont. Náluk hosszabb egy modell életciklusa, nem váltogatják gyakran, csak ha muszáj. Mert már nem tud ezt-azt vagy nagyon belassul egyes alkalmazások futtatásakor, vagy kicsinek bizonyul a tárhelye.

 A Realme 9 Pro megjelenése sok tekintetben időt álló

Realme 9 Pro mobiltelefon
Realme 9 Pro mobiltelefon

a 120 Hz képfrissítésű, 6 ¾ colos kijelzővel, Full HD+ kategóriájú felbontással (1080 x 2400 pixel) ami ≈400 dpi képminőséget takar. Frontoldali ujjlenyomat olvasója optikai letapogatással óvja a tulajdonost az avatatlan használattól. A szelfi kamera 16 megás,  hátoldati tripla rendszerének főkamerája egy 64 megás és elég érzékeny (f1.8 rekesznyílású) optika.

Az Android 12 operációs rendszer 2022-ben már alap

és az 5G adatátviteli képesség is. Ezt kell támogassa a várhatóan 5 Ah kapacitású, gyorstöltésre alkalmas akkumulátor. A 128GB fix tárhely mellé induló kiépítettségben 6GB műveleti memória tartozik. Másod élvonalbeli (695-ös vagy 720-as, vagy 778-as?) kellő sebességű Snapdragon SoC kerül majd bele.

Ami remek, az a micro SDXC-kártya nyílás bővítő tároláshoz

na meg a praktikus emberek által szeretett külön beépített fülhallgató aljzat. Nem kell eldobni a vezetékes fülest. Nem kell megvenni és állandóan keresgélni a pótlására kitalált, mindig lemerülő Bluetooth bizbaszokat sem.

Szabadabb az élet, csak egészség legyen. Meg térerő.

A BBK nagyforgalmú eladásokra a saját fő vadászterületén Ázsiában számít. A Realme 9 Pro megjelenés a hazai piacon túl főleg Indiát és annak környező országait célozza. Európába is el fog jutni bár lehet, hogy itt egy kicsit ’alakul’ majd az árszabása.

www.phoneaqua.com

Realme 9 Pro megjelenés várható nemsokára