Ezek a legjobb magyar alkalmazások mobiltelefonra

0
824
Ezek a legjobb magyar alkalmazások mobiltelefonra
Ezek a legjobb magyar alkalmazások mobiltelefonra

A legutóbbi adatok szerint a világban több mint hárommilliárd okostelefon van használatban, ebből Magyarországon mintegy 5,5 millió.

Vagyis egy olyan méretű piacról van szó, amellyel számolni érdemes, annál is inkább, mert a magyar netezők túlnyomó többsége, 89 százalék csatlakozik a világhálóra telefonon keresztül.

A fejlesztők is ráéreztek erre a trendre, ugyanis ma már a megszámlálhatatlan mennyiségű mobilalkalmazás és játék között egyre több a magyar is, és elmondhatjuk, hogy nem vallanak szégyent fejlesztőink. A nemzetközi trendeket képezi le a hazánkban használt operációs rendszerek aránya is, ugyanis a telefonok 85 százalékán a Google operációs rendszere fut, iOS pedig 11 százalékon.

Ha olyan izgalmakat keresel, mint a sportfogadás, a kaszinó játékok vagy a póker, akkor a megoldás: Unibet a mobilodon. Az Unibet oldalán számos hasznos alkalmazást tudsz letölteni, ha ilyen jellegű kikapcsolódásra vágysz.

A sportfogadás app segítségével egy érintésre leszel a tippeléstől, telefonodon keresztül több mint 85 ezer sporteseményt követhetsz élőben és meccs közben is fogadhatsz. A kaszinó alkalmazás nem kevesebb, mint 150 különböző nyerőgépes játékot kínál, amelyekben hatalmas jackpotok várnak.

Az app kifogástalan színvonalon működik, gyors és könnyen navigálható. Ha pedig pókerezni szeretnél, erre is kínálnak egy remek alkalmazást, amelyen belül akár háromszor is identitást változtathatsz egy napon belül és több mint 100 avatar közül választhatsz, illetve kihasználhatod a folyamatosan frissülő küldetéseket és promóciókat.

Ha sikerült felkelteni az érdeklődésed, irány az Unibet oldala vagy az alkalmazás áruház kereső mezőjébe írd be: Unibet.

Elsősegély, tévéújság, gengszterjáték

Következzen néhány magyar fejlesztésű alkalmazás, amelyek hasznosak lehetnek a mindennapokban, a munkában és persze a kikapcsolódás terén.

Alapvető elsősegély tudnivalókat tartalmaz a Generali a Biztosításért Alapítvány Elsősegély – Mit kell tennem? nevet viselő alkalmazása. Igaz, hogy elsősorban segítségnyújtásra tervezték, de a vészhelyzettől kezdve a sebesültellátáson keresztül a mentőhívásig sok mindent megtalálhatunk benne, úgy mint a stabil oldalfektetést vagy a sebtisztítást. Sőt az újraélesztésben is segítséget nyújt. Az alkalmazás Android és iOS telefonokra is elérhető.

A Vimage egy képszerkesztő alkalmazás, amelyben állóképeket különféle mozgó elemekkel tudunk vegyíteni. Az appon belül megtalálható mozgó effektek és animációs technikák használatával a képeinkből tetszetős műalkotást készíthetünk.

Az építészetben dolgozók munkáját segítheti a BIMx Lab nevet viselő építőipari alkalmazás, amelynek segítségével a mérnökök, építők telefonjukon tudják megnyitni a terveket, ugyanakkor 3D módban nézhetik meg és sétálhatják körbe a leendő ingatlant. A virtuális élmény kifogástalan, ezzel is segíti a tökéletes tervezést.

A GPS status nevű alkalmazás azoknak lehet hasznos, akik gyakran használják a műhold-alapú navigáció lehetőségét. Ez az alkalmazás, amely 2020 decembere óta elérhető, megmutatja telefonunkon a felettünk lévő műholdakat és a gyors lokalizálásban is segít. Van benne GPS koordináta szerinti radar és szenzor-diagnosztikai segéd is.

Azoknak, akik szeretnek a telefonjuk belsejében kutakodni, megismerni annak valós teljesítményét, az AIDA64 alkalmazást tudjuk ajánlani. Ez az app nem kevesebb, mint 13 oldalon biztosít adatokat a processzorról, háttértárról, GPU-ról és más fontos részekről.

Ha pedig a nyomtatott tévéújságok helyett a mobilunkon szeretnénk gyorsan, naprakészen megnézni mit ad ma a tévé, ebben a TV24 nevű alkalmazás lehet a segítségünkre. Ez a digitális műsorújság több, mint 130 csatorna adatait tartalmazza, keresési szűrőkkel és emlékeztetőkkel is rendelkezik, nehogy lemaradjunk kedvenc sorozatunkról.

A gazdag játékválasztékból mindenképpen a Chicken Police – Paint it RED! című játékot emelnénk ki, amely az év táblagépes játéka lett a Google Play 2021-es szavazásán. Ez egy noir típusú játék, amely olyan klasszikusokat juttathat az eszünkbe, mint a Kérem a következőt! vagy a Macskafogó.