A két legjobb tipp arra, hogyan kapj el Pokémonokat füstölővel

0
2131

Szeretnéd, ha gyorsabban kaphatnád el a Pokémonokat a Pokémon Go játékban? Tudtad, hogy van pár trükk, amiknek a segítségével megnövelheted az általad elfogott Pokémonok számát?

Ha elkötelezett rajongója vagy ennek a japán, és anime alapú játéknak, valószínűleg most is épp a környéket járva Pokémonokra vadászol, vagy ha nem, hát épp ezen töröd a fejedet.

Nem kell messzire menned. Ezzel a trükkel, biztosan több Pokémont találhatsz ugyanannyi (ha nem kevesebb) idő alatt. A titok alapja egy füstölő használata. Ez a lehető legjobb eszköz arra, hogy erőteljes Pokémon karaktereket kaphass el, és adhass hozzá a Pokédex gyűjteményedhez!

Először is, tisztázzuk, mi is az a füstölő (incense), és mire használható. Egy füstölő csábító ugyanakkor titokzatos illatot bocsát ki, ami arra hivatott, hogy odavonzza a vad (befogatlan) pokémonokat hozzád, és ott is tartsa körülbelül 30 percig. Ez alatt a 30 perc alatt számos Pokémon jelenhet meg a környékeden, amit a telefonodon láthatsz is.

A becslések szerint percenként várhatóan legalább egy pokémon megjelenhet a környékeden, ami jelentősen megnöveli a Pokémon befogási esélyeidet. A füstölő nagyon értékes, és egy olyan eszköz, amit meg tudsz vásárolni. Ezt szem előtt tartva, bánj vele minél okosabban.

A trükkök

Szóval, igen, a füstölők segíthetnek gyorsabban befogni a pokémonokat, ugyanakkor van pár taktika, amit jobb észben tartani, hogy maximálisan kihasználhasd ennek az értékes eszköznek az adottságait. Attól függően, hogy hol vagy, és mit csinálsz, az eszköz iránti jártasságod egyaránt segíthet a használatában, vagy a tönkretételében.

1. Használd a füstölőt úgy, hogy egy helyben maradsz…

A Pokémon Go 5 percenként frissíti magát, tehát 5 percenként megjelenhet egy Pokémon.

2. A füstölő használatakor, abban az esetben, ha mozgásban vagy 200 méterenként találkozhatsz egy Pokémonnal.

Ahogy látod, ez a trükk itt abban segít, hogy hatékonyan használhasd a füstölőt, miközben mozgásban vagy. Kérj meg valakit, hogy kocsikázzon veled körbe a környéken, vigyen egy sétányra, vagy valami közeli parkhoz, ahol kicsi, vagy egyáltalán nincs forgalom, és ahol nyugodtan annak szentelheted az idődet, hogy játszol (és közben ezt a taktikát alkalmazod), anélkül, hogy bárkit zavarnál, vagy közlekedési balesetet okoznál.

Körülbelül 6 Pokémont vonzhatsz be a füstölővel, ha egy helyben maradsz, ám ha mozgásban vagy, akkor akár 30 Pokémont is elfoghatsz ez alatt a 30 perces szakasz alatt – a döntés a Tiéd.

Bizonyosodj meg a felől, hogy maximalizáltad a füstölő használatát, és egészítsd k,i cukorkákkal (candies), és gyümölcsökkel (fruits), valamint alkalmazz erőteljes PokéBallokat, hogy azok még inkább segíthessenek téged azoknak a ritka Pokémonoknak az elfogásában, amik az utadba kerülhetnek.

A Pokémon Go kutatási közösség az interneten arról számolt be, hogy a füstölő használata a ritka Pokémonok begyűjtésének egy kitűnő potenciális módja, ez már rögtön az első augusztusi frissítéstől kiderült. Ugyanakkor ez az információt nem erősítették meg, ám ez egy olyan dolog, amiért érdemes kockáztatni.

Ha kezdő vagy, és kihagyod az az iránti csodálkozást, hogy mi ez a nagy felhajtás az új pokémonok elkapása körül, ami nagyon elterjedt a játékosok körében. Amikor valaki elfog egy olyan Pokémont, amit előzőleg már befogott valaki, az megemeli 100 XP ponttal, míg egy új karakter elfogásáért 500 XP pontot kaphat.

Az új pokémonok elkapása egy ideális módja annak, hogy megemeld a szintjét minden karaktered gyorsaságának, és jó lehetőséget ad arra, hogy fejleszd a Pokémon elkapási képességeidet.