HONOR X6 telefon mindenkinek szánva

Kínában a MediaTek SoC nem meglepetés

0
702
HONOR X6 telefon jó áron

HONOR X6 telefon egy mindenkinek megfelelő kiépítettségű mobil, aki nem akar hónapokat esetleg éveket kuporgatni egy új telefonra. Valószínű, hogy az ilyen mobilból lesz nagy üzlet: nagy forgalom kis haszonkulccsal.

A HONOR X6 telefon – akár más mobil – marketinges összerakósdi.

Melyik a piaci szelet, amelyik max annyit áldoz egy mobilért, amennyiért HONOR X6-ot kap?

A MediaTek Helio G25 egy nyolcmagos 4×2.0 GHz + 4×1.5 GHz műveleti sebességű SoC.

Működteti az Android 12-es és vezérli a Magic UI 6-os felhasználói felület. Amelyik 6½ colos és az árképzés miatt 720×1600 pixelnyi TFT LCD panellel üzemel.

A kamera háromoptikás hátul, a széleslátószögűt egy 50 megás lapka támogatja.  Képkészítéshez maximum 8192×6144 pixel áll rendelkezésére. Rekeszértéke jó f/1.8; kettős fázisérzékelő autofókusszal.  A másik két optika segéderő a nagynak, kétmegás makróval. A szelfit 5 megás lapka támogatja 2592*1944 pixelnyi képhez, és ennyi pénzért nem várhatunk mást. Videotelefonálni 4G-vel lehet vele.

Az 5 Ah akkumulátor bőséggel kiszolgálja akár két teljes napig.

A WiFi elég gyors alapból, hotspotra is kiképezve. A Bluetooth 5.1 verzió; a nagy truváj:

Ellátták 3.5 mm-es minijack fülhallgató aljzattal.

Nem az Apple-csorda után mentek, hanem a leendő használók igényeit igyekeznek visszatükrözni. Ugyanilyen megfontolásból az alap 128 GB (+4 GB RAM) kiépítés mellé konfigurációjukba volt szívük microSDXC memóriakártya helyet is befoglalni. Osztozni a SIM-kártyával sem kell és akár extra terabájtnyi anyagot lesz képes tárolni.

HONOR X6 telefon microSDXC kártyahellyel
HONOR X6 telefon microSDXC kártyahellyel

Ha sok lenne az árban a 128 GB fix memória, alternatíva a 64 GB (+ 4 GB RAM) lehet. Külön SDXC-kártyás bővíthetősége miatt az utóbbi egy könnyen járható út.

Az USB aljzat Type-C és az akkumulátor töltésére 10 W energiát képes gyorstöltéssel produkálni. Hogy csak a tulajdonos használhassa, oldalt elhelyezett ujjlenyomat-olvasó védi a biztonságot.

HONOR X6 oldalsó ujjlenyomat olvasóval
HONOR X6 oldalsó ujjlenyomat olvasóval

Meglepetésnek emellett még arcfelismerésre is képes.

A színválasztékban viszont meglepni nem akarnak.

HONOR X6 telefon színválaszték
HONOR X6 telefon színválaszték

Az árképzéssel igyekeznek minden fennmaradó kételyt eloszlatni, ha megjelenik hazánkban, 60 ezer forintnál nem kellene többe kerülnie. Majd meglátjuk.

Korábbról a Honor 20 Pro modell volt terítéken, most a Honor X6-ot várjuk.

www.hihonor.com

HONOR X6 telefon mindenkinek szánva