Még keresed a tökéletes karácsonyi ajándékot?

0
96

Ilyenkor év vége felé, az ünnepek közeledtével egyre több ember érzi azt, hogy slamasztikába került. Egyre csak fogynak a napok, közben pedig még mindig ott van a nagypapa, a nagynéni, apa vagy anya ajándék nélkül.

A feszültség egyre csak nő, a hirdetések záporoznak rád, te pedig úgy érzed, hogy agyonnyom az egész feladat súlya. Ráadásul úgy, hogy még ötleted sincs arra, mit is kapjon a célszemély. Ismerős a helyzet? Te sem szereted, igaz? Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanánk, hogy tudunk mondani egy olyat, ami azonnal megoldja a problémádat? Kíváncsi vagy?

Mindenki szeret ülni!

No, szóval bármilyen hihetetlenül vagy triviálisan is hangzik, de ülni mindenki szeret. Éppen ezért érdemes körülnézni a Prémium bútoráruház foteljeinek részlegén, hiszen ott minden korosztály képviselőjének és minden stílusirányzat kedvelőjének megtalálhatod az ideális darabot.

Mert persze más kell a nagypapának, aki egy egész ledolgozott élet fáradalmait szeretné ott ülve és pipázva kipihenni. Vagy más egy édesanyának, aki miután a totyogói nyugovóra tértek, lehuppan, és maga elé nézve szusszan egy fél órát, mielőtt elmenne zuhanyozni. Vagy más a nagymamának, aki az unokáknak köt, horgol és hímez. Vagy más a kamasznak, aki a kedvenc fantasy könyvével szeret elterülni a nappali kényelmes bútorain.

A közös ezekben az, hogy mindegyik tevékenységhez kell a megfelelő ülőalkalmatosság. Mert bármennyire is szeretünk valamit csinálni, ha kényelmetlenül kell közben fészkelődni, akkor az egész tevékenység elveszíti a varázsát.

Akad azonban egy, ami végképp jolly joker a székek és fotelek között.

Miért szereti mindenki a hintaszéket?

Talán te magad is megfigyelted, de ha egy helyiségben akad egy hintaszék, akkor mindenki addig legyeskedik körülötte, ameddig ki nem próbálja. A próba pedig általában legalább félórás szeánszba szokott torkollani.

Készülhet akár tömörfából, akár fémből, rápillantva egészen biztosan a meghitt, otthonos pillanatok villanak be, amelyek feltöltik az embert. Ugye, te is szinte érezni véled a gyertya illatát és a forró kakaó ízét már a szádban?

A hintaszék kellemes emlékeket hív elő, talán a hintázáshoz is kapcsolódik, hiszen bár maga az ülés nem túl egészséges – illetve a túlzásba vitt ülés -, addig a hintaszék ragyogó megoldás, hiszen csökkenti a szorongást, enyhíti a stresszt, így valóban jótékony hatásokkal rendelkezik.

Ajándékozz okosan!

Talán most már látszik, hogy mire szeretnénk kilyukadni! Mindenképpen érdemes végiggondolni, hogy az ajándékozandó félnek mennyire jöhet jól egy kényelmes hintaszék – akár klasszikus, akár modern formában.

Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy bármelyik tevékenységéhez passzolna ez az ülőalkalmatosság, akkor semmiképp se habozz minél hamarabb beszerezni egyet, ugyanis jó időbe fog telni, mire becsomagolod! Van otthon elég csomagolópapír és masni?