Samsung Galaxy Note 8 kiegészítők

javaslat gazdagon körítve

0
1233
Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 kiegészítők várják leendő tulajdonosukat, akinek van erre anyagi fedezete.

Samsung Galaxy Note 8 kiegészítőkkel az eddigi legdrágább – itthon kb. negyedmilliós kiadással megvásárolt mobileszköz körül – új dimenzió nyílik.

A Note 8 változatait 64GB vagy ennek a duplája vagy (még ennek is a duplája) 256GB tárhellyel gyártják. Tartozék a headset, ami AKG gyártmány és minőségi darab a prémium szintű Note 8 mellé.

Dukál a Note 8 használathoz microSD pótmemória. Ennek a bővíthetőségnek a Samsung 256 GB limitet állított be. A minőségi mobil megérdemli az egyik leggyorsabb Samsung kártyát, amelyik a microSDXC EVO Plus 256GB Class 10 UHS-I, piaci ára kb 50 ezer forint.

A gyorsaság fontos, mert ekkora póttárhelyet feltölteni/lehívni időigényes sport.

Kell hozzá egy valódi védelmet nyújtó gyári tok, ami az N950 jelölésű Galaxy Note 8 mellé FLIP kivitelben 15 ezer forint.

Leghasznosabb vívmány mégiscsak a vezeték nélküli tölthetőség kitalálása.

A Note 8 képes gyorstöltésre is a Quick Charge 2.0 kívánalmai szerint. Ezzel lemerült akkumulátort fél óra alatt 40%-os tültöttségi szintre hoz fel. A Qi és PMA szabványt egyformán elfogadó Note 8 vezeték nélküli töltése közel hasonló hatékonyságú. Amennyiben megvesszük hozzá a megfelelő töltési sebességet biztosító gyári töltőt.

Legegyszerűbb, ha rögtön a DeX  (Desktop Extension) dokkolóba vágunk bele. Alig több, mint 30 ezer forint. Nem csak a vezeték nélküli töltést oldjuk meg, hanem munkaállomásként a gyárilag telepített Microsoft OFFICE csomagot jól kihasználhatjuk egy monitor-billentyűzet-egér trió meglétekor.

Egyetlen plusz egység maradt még a beszerezhetők iegészítők ésszerű listáján, az a Gear 360.

A Gear 360 nyolcvanezer forintos árfekvésű és külső kameraként fotó- és videóanyag rögzítésre és feldolgozásra képes jó minőségben.

A Gear 360 saját microSD kártyára is tud rögzíteni. Legalább 30 ezres kategóriát érdemes körülnézni.

Okosóra, meg egy VR sisak a mesterséges valóság látványhoz mint műfaj egyik sem nem tartozik az ésszerű kategóriába. Az ára miatt sem, egy Gear S3 óra 120 ezer míg a Gear VR sisak is 30 ezer körüli.

Ha szerencsénk van és friss megjelenése óta negyedmillióért van a Note 8, akkor tok 15, nagy SDXC kártya 50, dokkoló 30, Gear 80 ezer amihez plusz SDXC még 30 ezer forint.

Mindösszesen 200 ezernél vagyunk, és még egy percet sem telefonáltunk ha nincs előfizetésünk.

Kedvezményekkel, trükkökkel lehet a költségekből faragni, a telefon is idővel olcsóbb lesz.

Nagyságrendeket nézve egyértelmű, hogy egy telefon árához az azt körülvevő mikrovilág bekerülési költsége erősen közelít.

Az USA-ban telefonvásárlással együtt minderre egyhavi fizetésből akár kétszer is futja, ehhez itthon már két teljes havi fizetés kell, egy nettó átlagbér KSH által leközölt 200 ezres összegével számolva.

Samsung Galaxy Note 8 kiegészítők