Samsung Galaxy A70 telitalálatos mobiltelefon

már 100 ezer Ft alatt

0
908
Samsung Galaxy A70 telitalalatos mobiltelefon

Samsung Galaxy A70 telitalálatos mobiltelefon manapság már ennyi pénzért számít jó vételnek, több bolt a bűvös 100 ezres határ alá nyomta le az árat.

Ez a 128GB (!) belső táras 6GB (!) műveleti memóriával szerelt kivitelre érvényes. Két SIM kártyájával a céges- és magántelefont gyúrhatjuk egybe.

A 8-magos processzor 2GHz órajellel nyers erőt jelent, a ’One’ felhasználói felület az Android Pie (azaz a 9-es sorszámú) operációs rendszert simulékonyan irányítja.

Nyerő a Samsung Galaxy A70 mobiltelefon?

Jó kamera? IGEN

32+5+8 megapixeles tripla lencserendszer hátul és 32 megapixeles a szelfi is. Videó felvétel akár 4K felbontásban is.

Nagy kijelző? IGEN

20:9 oldalarányú 6.7 hüvelykes sAMOLED, minden szélén leforduló infinity felülettel.

Kitartó akkumulátor? IGEN

4500 mAh beépített fix akkumulátora nagy teherbírású és képes 25W gyorstöltés fogadására.

Van valami plusz? IGEN

A frontoldali ujjlenyomat olvasója a kijelző alatt üzemel és az azonosításhoz arcfelismerésre is képes. Ne menjen feledésbe még két jópont: az SD-kártya bővítőhely és a meghagyott 3.5mm-es fülhallgató aljzat.

Nem mindenkinek akkora a kézmérete, hogy jól kifexik benne egy ekkora és 18 deka súlyú telefon. Aki viszont sikeresen egykézben a hüvelykujjal a teljes területet átfogja, az vagy bűvész, vagy favágó.

Samsung Galaxy A70 telitalalatos mobiltelefon
Samsung Galaxy A70 telitalalatos mobiltelefon

A Galaxy Note 10-nél is nagyobb a mérete, pont akkora mint a brutális méretű Galaxy Note 10+. Fotózásban és akkumulátorban még utóbbira is ráver egy körrel. Ezzel még nem ér véget a kullogók sora. Nemhogy a Galaxy S10-et, de méretben, kamerában, akkuban még a Galaxy S10+ -et is állva hagyja

Létezik egy A70s jelű bátyó is, amelyik az öcsikét lehagyja. Nem a külméretben, csak a hátsó kamerával dupláz, egy 64 megapixeles érzékelő lapkát kapott.

Az A70 mobil láthatóan egy olyan fejlesztés, amelyiknél Koreában hallgattak a telefonhasználók visszajelzéseire. Még a Samsung sem engedheti meg magának, hogy ezt hosszú távon figyelmen kívül hagyja. Nagy kérdés, hogy ezután merre fordul a Samsungnál a főcsapás iránya. Zászlóshajóknak szánt hiperszuper telefonok eladásából nem lehet megélni még Koreában sem. Az Apple imidzs-gyárnak a tehetős USA-ban is csak egy rövid ideig sikerült.

Eddig is elviselető volt a Samsung Galaxy A70 ára, viszont most annak ÁFA összegét is megspórohatjuk magunknak. Irány a bolt!

www.samsung.com

Samsung Galaxy A70 telitalálatos mobiltelefon