Samsung Galaxy M12 mobil szerénység

nem maradhat ki egy szegmens sem

0
1050
Samsung Galaxy M12 mobil szerénység
Samsung Galaxy M12 mobil a friss koreai kínálatban

Samsung Galaxy M12 mobil szerénység övezte műszaki adatokkal érkezik február végén a boltokba. Korea nem hagy ki egyetlen piaci szeletet a versenyben, vásárlójelölt ne forduljon ki az üzletből anélkül, hogy valamilyen Samsung készüléket találna.

Ezt a piaci stratégiát korábban a televízió készülékeinek a kínálatát utánozva működteti a Samsung. Kikoptatva a mobiltelefon választékból a ’J’ sorozatot, maradt az ’A’ és az ’S’. Junior-Adult-Senior. Közben sokat fejlődött a technológia, kell a kínálatban lennie olyan szolid változatnak, amiből sokat lehet eladni.

Az M12 kiállja a próbát, egy normál telefonnak megfelel.

A Samsungnál rangsorolták az embereket érdeklő fő jellemzőket.

Nagy kijelző       OK

Nagy akku          OK

Nagy optika        OK

Nagyon kis ár      OK

A kijelző PLS technológiájú LCD-panel. Az IPS technológiájú LCD-panelekhez képest nagyobb fényerő nagyobb betekintési szöggel. A 720×1600 pixeles felbontása a kompromisszum.

6.5 hüvelykes méretben üvegborítású előlap műanyag tokozással, ami a kompromisszum bár a csúcs S21 modell is műanyag hátfalat kapott 2021-ben.

Az akku 6000 mAh kapacitása élmezőnybe tartozik.

Kompromisszum, hogy nem cserélhető, hanem beépített – mint minden mobiltelefon akku manapság. A gyorstöltés is megvan, kompromisszum a 15 Wattos energiaátviteli képesség.

32 gigabájt fix tárhelye 3GB (egyes változatokban 6GB) RAM memóriával dolgozik.

A legfrissebb Android 11 kezeli a koreai fejlesztésű Exynos 850 nyolcmagos processzort.

Samsung Galaxy M12 mobiltelefon dizájn
Samsung Galaxy M12 mobiltelefon dizájn

A kamera hátul egy 48 megapixeles főoptika, mellé egy 5 megás széleslátószögű, hozzá egy 2 megás portré és egy mélységérzékelő segédoptika. Tetszetős kamerasziget külön vaku villantóval, de fényérzékenységben erős kompromisszumokkal. Szelfizni 8 megás, széleslátószögű optikával lehet.

Samsung Galaxy M12 mobil szerénység de nem fukarság

Megmaradt a 3.5mm fülhallgató és az SD-kártya foglalat, kompromisszumként NFC nem került bele. Van viszont oldalélre helyezett ujjlenyomat olvasó.

Amitől vonzó lehet, az az ára de egyelőre hivatalos árcédula nem került rá. Többe kerül majd, mint az árgyilkos Poco M3 és Oppo A12 amit bárki megvehet, de a Samsung márkanév pluszösszege az árban a megbízhatóságot jelenti. Egyelőre még Vietnámban, de remélhetőleg az M12 jön majd hozzánk is.

www.sammobile.com

Samsung Galaxy M12 mobil szerénység