Samsung Galaxy S22 család – keresztapa telefonok

visszautasíthatatlan ajánlatok?

0
643
Samsung Galaxy S22 család
Samsung Galaxy S22 család

Samsung Galaxy S22 család tesz látogatást 2022 tavaszán a mobiltelefon rokonságban. Névhasználata 2020 óta a kiadás éve is, hogy mindenki el kell tudjon igazodni az aktuális koreai csúcsmodellek világában.

Tulajdonságaik alapján az egyes modellek között eligazodni is viszonylag egyszerű.*

Van az S22 Ultra meg az összes többi…

Mivel a modellek fő részegységeit főként másoktól vásárolják, az igazi S22 házi fejlesztések most főként szoftveresek voltak.

Minden évben kell hozni a formát, korábban voltak a rendszeres világtalálkozók Barcelonában, majd mindent szétvert a világkór. Azóta bemutatók vannak, olykor késve máskor elhalasztva. A Samsung a magyarított honlapján összerakott egy ismertetőt, amelyik mintha megfeledkezne arról, hogy a legolcsóbb ott kínált S22 modell is ⅓ millió magyar forint.

A honlap hangulata érzések, benyomások, vágyak keltését veszi célba, ami egy ilyen bonyolult műszaki terméknél önmagában nem biztos, hogy elég. Technikai részletek alapos hiánya bizonyos érdeklődőket egész bizonyosan nem elégít ki. Weboldal nem tudja hogy mekkora legyen, és annyi minden elfér rajta. A műszaki jellemzők nemkülönben. Legfeljebb az, akit ez hidegen hagy simán átugorja.

Alig esik szó a központi processzorról.

Ami számbavehető és konkrét, az a kijelző méret colban megadva,

Samsung Galaxy S22 méretek

valamint a kamerák érzékelő lapkáinak a mérete megabájban,

Samsung Galaxy S22 kamerák
Samsung Galaxy S22 kamerák

a telefon tárméretek gigabájtban és végül az akkumulátor kapacitások milliamperóra értékekkel.

Samsung Galaxy S22 akkumulátor kapacitások

Mi tegyen, aki a  használt 3 éves mobilját cserélné, korábbról a sublótban meg nincs gyorstöltője?A telefonhoz meg nem adnak? Nem kell aggódni, töltőt a ’Tartozékok’ szekcióban +hétezerért lehet venni, kikerülhetetlenül kell a gyorstöltéshez. Jó dolog ugyanakkor az is, hogy vezetékmentes töltésre szolgáló pótakkut is árulnak, nem is egy fajtát 15 és 30 ezer forint közötti ársávban.

Az egész honlap a marketingnek a legkevésbé hatékony formájára épít, az impulzusvásárlás pszichológiáját használja. Ami fifty-fifty – vagy bejön vagy nem. Márpedig ennyi pénz kifizetéséért egy érdeklődőt alaposan meg kellene dolgozni. Potenciális vásárló lett azzal hogy felment a honlapjukra, és kifejezetten a friss telefoncsalád iránt érdeklődik, nem csak egy közömbös szörföző a neten.

Ami a honlapon 100% informatív, az a megvehető mobil dobozának tartalma. Jól részletezi a semmit. Végképp kijózanító a SIM-kártya tálcanyitó tű mellett az egy darab kábel fotója.

Samsung Galaxy S22 család csomagolva
Samsung Galaxy S22 család dobozának tartalma

 

A Samsung Galaxy S22 család ’Előrendelés’ állapotú

és ezt 2022. február végéig előre jelzik. Megnyugtatóan a rendelhető modellhez egy kilencvenezer forint értékű Buds Pro is jön ajándékba.

Samsung Galaxy Buds Pro
Samsung Galaxy Buds Pro

Így az ⅓ millió forint rögtön 90 ezer spórolást sugall…

Amúgy a Buds Pro egy aktív zajszűrős, végiggondolt és kimunkált cucc.

Samsung Galaxy Buds Pro szerkezete
Samsung Galaxy Buds Pro szerkezete

A Samsung az S22 Ultra modelljével véglegesen beolvasztotta a Note sorozatát a Galaxy családba.

Samsung Galaxy S22 Ultra
Samsung Galaxy S22 család Ultra tagja

Összes paraméterében a mai műszaki szint netovábbjaként lehet a koreaiak mindentudója. Pen tolla bedugható a telefon hosszában lévő nyílásba, és így is teljesíti az IP68 por- és vízállóságot.

Samsung Galaxy S22 Ultra használatban

A Samsung Galaxy S22 család a tokozásban egyforma

elöl-hátul Corning Gorilla Glass Victus+ üveggel érkeznek, masszív alumínium keretbe építve. Samsung szándék szerint ennyit lehet megtudni a forgalmukat fellendíteni szánt S22 csapatról, emiatt ez az ismertető híven és könnyen követi ezt a fajta gyártói megközelítést. Színvilágban is az S22 is éppen olyan visszafogottra sikeredett, mint maga a weboldal. Samsung Galaxy S22 színek

Samsung Galaxy S22 színekForrás és képek: www.samsung.com

* Kivéve ha belevesszük az idén megjelent, de S21 szériaszámú FE modelljüket.

Samsung Galaxy S22 család – keresztapa telefonok