Exkluzív élmény a Dunán: hajós vacsora zongora show-val

0
330
Exkluzív élmény a Dunán: hajós vacsora zongora show-val
Exkluzív élmény a Dunán: hajós vacsora zongora show-val

Különleges sétahajózásra vágysz? Szívesen részesítenéd kedvesedet rendkívüli élményben?

Esetleg külföldi vendégeidnek mutatnád meg a várost másképp, gasztro- és kulturális programot is kínálva?

A budapesti sétahajók fedélzetéről más szemszögből láthatod a várost, új élményekkel gazdagodhatsz, hiszen a látványosságok megtekintése mellett ízletes vacsorát is kínálnak a hajós társaságok, akár élő zongoraműsorral is. Fogyassz el egy többfogásos vacsorát családod, barátaid, üzletfeleid körében, miközben vacsoraasztalod egy hajó fedélzetén, a főváros központi szakaszán, Budapest nevezetességei előtt úszik el.

Exkluzív vacsorával egybekötött zenés program

A hajókázás nagy élmény gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt, sokan szívesen választják a városnézésnek ezt a módját, amikor felfedezésre indulnak Budapesten. A Budapest River Cruises hajós vacsora programjai különleges gasztro- és zenei élménnyel gazdagítják a programra jegyet váltó utasokat. A 3 órás, akár 6 fogásos, gyertyafényes vacsorák tökéletes helyszínei lehetnek romatikus estéknek, de különleges hangulatot szolgáltatnak céges rendezvényeknek is.

A városnéző hajókról egésze más perspektívában láthatod a várost, közvetlen közelről szemlélheted a Duna jobb és bal partján található nevezetességeket, miközben a folyó illata, a vízfelszínen megcsillanó fények, a zene lágy dallama, az ételek finom illata lengi be körülötted a levegőt.

Adj okot az ünneplésre egy sétahajó fedélzetén!

Amennyiben különleges helyszínt keresel születésnapok, évfordulók, családi vagy céges rendezvények megünneplésére, a dunai városnéző hajók kiváló színhelyül szolgálhatnak.

Romantikázz Valentin-napon vagy szerelmetek, házasságotok évfordulóján valamelyik sétahajó fedélzetén, legyetek részesei egy kellemes, fülbemászó dallamokkal megbolondított gyertyafényes vacsorának Budapest romantikus városában minden évszakban. A hajók utastere minden kényelemmel felszerelt, hidegben kellemesen meleg, melegben ellazítóan hűvös, hogy a kulináris és zenei élményekre koncentrálhassatok.

Budapest esti fényekben még szebb arcát mutatja különleges díszkivilágításával, fényeivel. Ehhez járul hozzá a vacsoraasztalokon elhelyezett gyertyák fantasztikus fénye, és a kellemes dallamok. A meghitt hangulatról kétszemélyes asztalok gondoskodnak, így minden adott egy romantikus vacsorához.

Hangulatos élőzene a hajó fedélzetén

A vacsorát lágy háttérzenével kísérik a zenészek, de utána belecsapnak a billentyűkbe, és fergeteges showműsorba beillő elemekkel tarkított zongoracsatával nyűgözik le a közönséget. A jó hangulat garantált.

A hajók a program ideje alatt bejárják Budapest központi Duna-szakaszát, így vacsora közben a Margit-híd és a Rákóczi-híd között megcsodálhatjátok az impozáns épületeket, a kivilágított hidakat, a romantikus várost.

Melodikus dallamok, fenséges ízek, gyertyafény és kellemes hangulat egy különleges helyszínen a Duna vizén felejthetetlen élményt kínál pároknak, társaságoknak is.