vivo iQOO 11 Pro a gyorstüzelő

200W gyorstöltés 100%-ra csak 10 perc

0
560
vivo iQOO 11 Pro
A vivo iQOO 11 Pro 144 Hz képfrissítéssel szolgál

vivo iQOO 11 Pro a gyorstüzelő egészen durva adatokkal jelentkezik a piacon. Legalábbis ami az akkumulátor terhelhetőségét illeti. Teljes lemerülés utáni feltöltése nem igényel 10 percnél többet.

Előfeltétele a megfelelő töltőegység, a megfelelő töltőkábel és a jól terhelhető energiatár. Közölt adata a gyártó által nyilvánosságra hozott műszaki leírás részét képezi.

Nemrég terítékre került a frissen megjelent vivoelőző X90 Pro+ modell és ott a fényképezés, videózás volt a legnagyobb csáberő.

A vivo iQOO 11 Pro ugyanarra az alvázra épül,

6 ½ colos kijelző átlóval és AMOLED LTPO4 panellel. Meghajtó motorja is ugyanaz a 8 Gen 2 Snapdragon, a legújabb, legjobb, stb. Qualcomm SoC.

Az autós hasonlítást tovább folytatva kicsit áramvonalasabbá tették, a megjelenítés gördülékenyebb lett, mert az X90-es modell 120 Hz-es képfrissítését lecserélték egy 144 Hz-es változatra.

Az LTPO4 AMOLED panel 144 Hz képfrissítéssel szolgál

Ettől erősen gémer piaci szegmenst célzó jelleget kapott.

Egyébként erre utal a 10 percnyi időt kívánó csurig tölthető akkumulátor teljesítmény is. Kapacitásán nem változtattak, de ilyen gyors újratölthetőség mellett ez másodrendű jellemzővé vált. A játékosok nagyobb élményét szolgálja ki a minőségi hangzásra képes sztereó hangsugárzó páros is. Sokaknak viszont a fülhallgató aljzat hiányzó volta [magyarul hiátusa] már érzékeny veszteség lehet.

¼ terabájtnál nem kisebb belső tára mellé az SD-memóriakártya használat hiánya sem fájó pont.

A kamerarendszeren hozzák be az egyéb fejlesztések költségeit.

A hátfalon megfelezték az nagy tudású optikák számát, csak kettő maradt egy 13 megás széleslátószögű mellé.  Viszont ez megkapta az optikai ráközelítő képességet [magyarul zoomot]. Hasonlóképpen az előlapon a szelfi kamera is csak fele jelfeldolgozó lapkával [magyarul chippel] 16 megapixeles méretben ügyködhet.

Nincs mindentudó mobil de a vivo iQOO 11 Pro nem is akar az lenni

 Vigasz legyen mindenkinek, hogy könnyebben féltheti az új vivo kis kedvencet, mint az az X90-nél elvárható. Utóbbi tudja, a 11 Pro már nem állja az IP68 por-és vízálló minősítést.

Az ára szerint a €700 kategóriában küzd, itt nagy az ellenfelek tolongása. Viszont ennek legjobb a vezérlő chip ellátottsága. Nem reménytelen a helyzete és az ár is rendben van.

Mire eljut Magyarországra, még nehezebb lesz az árát megmagyarázni a kedves vevőnek. Ha egyáltalán eljut, mert elsőnek az indiai, maláj és indonéz játékalkalmazás kedvelőknek dobták piacra.vivo IQOO 11 Pro változat

vivo IQOO 11 Pro motorsport kedvelőknek

A motorsport kedvelőknek lesz spéci kék-piros csíkos dizájnban is.

Legjobb vezérlő chip, legjobb Android szoftver (13-as) és leggyorsabb töltés szuper kijelzővel, ez az új vivo telefon.

  vivo iQOO 11 Pro a gyorstüzelő