A mobiltelefonok holland mentőövei #1/2

0
1235
Trust GXT 777 Xore Powerbank 10000
Trust GXT 777 Xore Powerbank 10000

Trust GXT 777 Xore PowerBank a legfontosabb ilyen kiegészítő. Minden mobilos találkozott már egyszer a lemerülő telefon akkumulátor rémével. Horror a hívónak, nem kevésbé a hívottnak.

Trust GXT 777 Xore PowerBank gyártmányával a cég a felső kategóriás tápforrásokat célozta meg. Erre a PowerBank 10000 mAh kapacitása jogosítja fel, másrészt a képessége kétféle töltési áramerősségre, harmadrészt az egyéb kényelmi lehetőségek, mint amilyen a LED elemlámpa opció.

Trust GXT 777 Xore fantázianévvel látták el a fekete-piros készüléket, ami hagyományosan a játékos felhasználók színvilága.  Ezt a logo is egyértelműsíti.

A legújabb mobiltelefonok számítógép erőművek mini méretben, és futnak rajtuk az igazán hardverigényes játékok. Azonban ez hamar lefárasztja a saját akkumulátort, és ilyenkor mentőöv a kb. még háromszoros teljes feltöltéssel egyenértékű Trust GXT 777 Xore PowerBank.

Tetején a kapacitás mindenkori állapotáról piros színű kijelző tájékoztat.

A csomagolással két mini USB kábel érkezik, párhuzamosan két készülék is tölthető és az egyik lehet tablet vagy akár Sony PS4™ controller is.

A biztonságos töltésért belső Smart Protection System felel, mellé kétéves gyártói garancia jár.

Trust vezeték nélküli BT billentyűzet a másik legfontosabb ilyen kiegészítő. Ha a zseberőműveket szövegek hosszas előállítására használjuk, nem jöhet szóba a saját felület még érintőceruzával sem. Elengedhetetlen kellék és szinte öröm a munka egy ilyen eszközzel felvértezve.

Trust Bluetooth billentyuzet
Trust Bluetooth billentyuzet

Trust vezeték nélküli BT billentyűzet több formában jelent már meg a cég kínálatában, de ilyen kézre álló és formás kivitelben ez vezeti a mezőnyt.

Notebook kiosztást követ, ezért nem szokatlan áttérni rá. Egymástól jól elkülönülő lapos billentyűi és a profi ollós billentyűmechanika a rövid munkaúttal pontos bevitelt garantálnak.

A színválasztás tekintetében az almaszín mellett voksolt a gyártó és emellett iPhone vagy iPad tulajdonosoknak 13 dedikált funkciót mellékel. Windows környezethez nyolcfajta funkciót kínál.

A vékony és pehelykönnyű billentyűzet nem jelent gondot a szállításhoz, akárhol elfér.

A Bluetooth kapcsolódás energiaigényének minimalizálására ki-be kapcsolóval látták el.

A hosszú élettartam és minőségi megoldások mögé a gyártó kétéves garanciával sorakozik fel.