Tajvanon a HTC is jegyet vált az Oreo szerelvényre

élenjáró cég a frissességben

0
1244
Tajvanon a HTC is jegyet vált az Oreo szerelvényre
Tajvanon a HTC is jegyet vált az Oreo szerelvényre

Tajvanon a HTC is jegyet vált az Oreo szerelvényre a friss hírek szerint. A helyet már korábban lefoglalta, volt már HTC gyártású referenciatelefon a piacon a Google fejlesztésű akkori új Android rendszerre.

Ami inkább szokatlan, hogy a cég a frissítést a közel két éves HTC 10-re meg a vadonatúj HTC U11+ modellre indítja, ezen beül a nem-GSM-szolgáltató által eladott készülékekre.

Más gyártók kevesebből is megcsinálták, míg a HTC 10 hardver 1.8 GB letöltés árán oldja meg a feladatot. WiFi most is előnyben, de biztosítják a számítógépes lehetőséget is a HTC Sync Manager programjának a használata révén.

A cég büszke lehet erre a lépésére. A vállalat nem tud lépést tartani a nagy koreia vetélytársakkal és az amerikai almagyárral sem. Anyagi nehézségei dacára ezt a fejlesztési vonalat nem hanyagolja el és talán ettől reméli visszaszerezni a régi reputációt, netán a forgalom is bővülhet ezáltal.

Más a helyzet a HTC U11+ modellel. Bizonyos statisztikák szerint a harmadik legnépszerűbb telefon 2018 küszöbén. A Samsung Galaxy Note 8-at és a Google Pixel 2 XL telefont nem képes megelőzni.

A tajvani cég a legújabb okostelefonjával bizony jól odavágott ősszel a nagyoknak (hatalmas akku, oldalnyomás érzékelő tokozás, sztereó hangzás, stb.).

Frissítések terén is élen jár, mellette a Sony rúg labdába és még a Motorola telefon tulajdonosok érezhetik magukat jól, ami a legújabb operációs rendszerek gyors elérhetőségének biztosítását illeti.

A nagyok nem strapálják magukat, bár a koreaiak közül az LG felzárkózást mutat a V30 okostelefon Oreora frissítése tekintetében.

A Samsung is oreozik, de béta stádiumnál mostanáig nem jutott tovább. Megtehetik, hisz’ nagyurak.

Forrás: www.phonearena.com

Tajvanon a HTC is jegyet vált az Oreo szerelvényre