A Watch GT sorozat legújabb okoseszközei

A felhasználók egészségére figyelnek a Watch GT és a Band sorozat legfrissebb tagjai

0
937
A Watch GT sorozat legújabb okoseszközei
A Watch GT sorozat legújabb okoseszközei

A Huawei Fogyasztói Üzletága bemutatta a Watch GT sorozat legújabb okoseszközeit.

A Classic és Sport Edition okosóra a korábbi változatokhoz hasonlóan 1,39 hüvelykes AMOLED HD érintőkijelzővel, míg az Elegant Edition kisebb, 1,2 hüvelykes, 390×390 felbontású AMOLED HD kijelzővel érkezik.

A Sport típusú okosóra egy töltéssel és optimális használat esetén akár 30 nap üzemidőt tesz lehetővé a felhasználó számára, edzés és munka közben egyaránt. A gyártó a Watch GT legújabb darabjai mellett szintén Párizsban mutatta be a felhasználók egészségi és fittségi állapotát valós időben monitorozó új okoskarkötőjét, a Huawei Band 3-at.

A Watch GT sorozat új tagjai, a Classic, a Sport és az Elegant okosórák innovatív duál chipkészletet és intelligens architektúrát kaptak. A felhasználó tevékenységétől függően könnyedén képes váltani a teljesítményre szabott – és az energiatakarékos üzemmódok között. A Watch GT Elegant változata egyhetes, míg a Sport és Classic változat kéthetes üzemidőt biztosít az olyan tipikus funkciók használata mellett, mint az egész napos pulzusmérés, az éjszakai alvási funkció, heti 90 perc edzés, valamint az értesítések kezelése.

Mindent az egészségért

Az új változatok támogatják az úgynevezett triatlon módot is. Az úszás – a modellek 5 atmoszféra nyomásig vízállóak -, a biciklizés és futás egészét rögzíti és követi, beleértve a pihenőidőket is. A triatlon mód egy frissítés lévén később a Classic és a Sport változatokban is elérhetővé válik.

Rendkívül hosszú üzemidejével és TruSeen 3.0 pulzusmérő technológiájával a Watch GT állandó, 24 órás folyamatos pulzusmérést biztosít aktív és pihenő szívritmus mellett is. A MI – támogatott algoritmusoknak köszönhetően az eszközök képesek valós időben, nagy precizitással figyelni a felhasználó pulzusszámát. Sport üzemmódban előre betáplált adatok megadásával a felhasználó könnyedén változtathat az edzés intenzitásán. Pihenő üzemmódban az okosórák automatikusan figyelik és rögzítik a felhasználó pulzusát.

A TruSleep 2.0 funkció lehetővé teszi az alvásminőség megfigyelését. A valós idejű pulzusmérés, a légzésfigyelés és big data elemzés segítségével a készülékek tulajdonosai közel kétszáz javaslat közül választhatnak, ezzel javítva az alvás minőségét.

Stílus és kényelem

A Huawei Watch GT Elegant –hoz számos óralap elérhető lesz. A felhasználó az alkalomnak megfelelően választhatja ki a legmegfelelőbb stílust. A funkció a Classic és Sport változatokon egy frissítést követően lesz elérhető.

A gyártó az Elegant változat Mágikus Hófehér és Mágikus Gyöngyház fekete színeinek előállításához egyedi kerámiás színezési folyamatot használt. A Watch GT sorozat új tagjának fehér, az óralapot körülölelő gyűrűje (lünetta) a beérkező fénytől függően számos különböző színt jeleníthet meg. (Köszönhetően a gyémántvágóhoz hasonló bemetszési technikának.)

A Huawei okosórák és Elegant változatai új fluorolasztomer szíjat kaptak, amely tartósabb és kényelmesebb viseletet biztosít a felhasználó számára.

Huawei Band 3: a sportok szerelmeseinek

A gyártó legújabb okosórái mellett bemutatta az új Huawei Band 3 okoskarkötőt is. A 0.95 hüvelykes AMOLED HD kijelzővel felszerelt eszköz valós idejű pulzusmérést, alvásfigyelést és többféle egészségügyi funkciókat is kínál a felhasználók számára. A karkötő hasznos társa a vízi sportokat űző felhasználóknak. A Huawei Band 3 úszási tanácsokkal látja el tulajdonosát, a megfelelő erőkifejtés és teljesítmény elérése érdekében.

A Huawei Watch GT Sport napfelkelte és smaragdzöld színben jelenik meg. Az Elegant változat fekete és fehér színekben, előbbi 249 eurós, utóbbi 229 eurós, illetve a Band 3 okoskarkötő 59 eurós áron érkezik Európába április elején. Magyarországon csak a Watch GT Sport lesz elérhető a kiskereskedelmi partnerek és szolgáltatók kínálatában. Várhatóan bruttó 79.990 forintos fogyasztói áron. Amennyiben április 1-14. között Huawei P30 és P30 Pro okostelefont vásárolsz, ingyenesen is hozzájuthatsz az okosórához.

A Watch GT sorozat legújabb okoseszközei