Öt kamerával a Huawei Nova 5T – Nem csak fotósoknak!

Öt kamerával és prémium funkciókkal érkezett meg a Huawei Nova 5T

0
948
Huawei Nova 5T
Huawei Nova 5T

A Huawei Nova 5T a szenvedélyes fotósokat és közösségi média használókat, valamint a gamereket célozza.

A Huawei legújabb okostelefonján a négy hátlapi kamerája támogatja a nagy felbontású-, az ultraszéles látószögű-, a makro- és a mélységi fényképezést is. A 32 MP-es előlapi lencséje pedig éles és részletes szelfik készítését teszi lehetővé.

A GPU Turbo 3.0 grafikai feldolgozási technológia teljes kijelzős játékélményt biztosít a felhasználóknak. A Nova 5T november elejétől kapható a szolgáltatóknál és a Huawei magyarországi kiskereskedelmi partnereinél.

Kiváló portrék akár sötétben is

A csúcskészülékek tulajdonságaival felvértezett Nova 5T a lehető legjobb eszközöket biztosítja a szenvedélyes közösségi média felhasználók számára. Azok, akik prémium mobilfotózási- és videókészítési szolgáltatásokat, valamint a háttérben húzódó mesterséges intelligencia támogatást is szeretnék élvezni, ez a készülék pont jó.

A négy hátlapi kameráját egy 48 MP-es HD főkamera, egy 16 MP-es széles látószögű kamera, egy 2 MP-es makrolencse, valamint egy 2 MP-es bokeh érzékelő alkotja. A kamerarendszer támogatja a nagy felbontású-, az ultraszéles látószögű-, a makro- és a mélységi fényképezést is. Részletgazdag és tiszta képek készíthetők minden esetben, legyen szó tájképekről vagy közeli felvételekről, akármikor használjuk is a készletet. A készülék előlapján egy 32 MP-es szelfie kamera kapott helyet.

A fényképezést számos mesterséges intelligencia funkció segíti. Ilyen az AI képstabilizáció, valamint az automatikus expozíció- és fókuszzár. Kombinálásukkal éles és részletes képek készíthetők. Az AI HDR+ algoritmusával az okostelefon tulajdonosok elképesztő portrékat készíthetnek, akár sötétben is. A Nova 5T felhasználói a nagy teljesítményű videószerkesztő funkciók előnyeit is élvezhetik.

3D hatás síkfelületen

A Huawei tovább feszegette a mobilkészülékek kialakításának határait a Nova 5T fejlesztése során. A kifinomult kivitelezés egyedülálló kinézetet kölcsönöz a készüléknek kiemelve a világítási kontrasztokat, így a síkfelületen többrétegű 3D-hatást hoz létre. A Nova 5T-t 6,26 hüvelykes Punch FullView kijelzővel szerelte fel a gyártó, a készülék pedig mindössze 174 gramm súlyú és 7,87 mm vastag.

Erős processzor, és szupergyors töltés

A Huawei Nova 5T Kirin 980 AI processzorral és 6GB RAM-mal érkezik. Az EMUI 9.1 operációs rendszerrel kiegészülve az alkotóelemek kombinációja késleltetésmentes élményt kínál, mely a csúcskategóriás készülékekkel vetekszik.

A készülék szupergyors töltését a 22.5 W-os SuperCharge technológia biztosítja, míg a GPU Turbo 3.0 – hardver-szoftver integrált grafikai feldolgozási technológia – teljes kijelzős játékélményt nyújt és csökkenti a késleltetést.

EMUI 9.1

A Nova 5T-t az EMUI 9.1 hajtja, amely jelentős teljesítményi és rendszersebességi javításokon esett át. Emellett a Huawei saját EROFS rendszere is 20%-kal növeli az olvasási sebességet. Továbbá a ROM méretek csökkentésével segít a tárhelymegtakarításban is. A készülék biztonságosságát növeli, hogy képes a fájlokat csak olvashatóvá is konvertálni.

A készülék óceánkék, fekete és limitált kiadású lila színekben, november első hetétől kezdve kapható a szolgáltatóknál és a Huawei magyarországi kiskereskedelmi partnereinél.

Az ajánlott bruttó fogyasztói ára 159 900 forint

Öt kamerával a Huawei Nova 5T – Nem csak fotósoknak!