Asus ROG Phone3 ZS661KS Gamer Karácsony

ezt nem az angyalka hozza

0
732
Asus ROG Phone 3 ZS661KS karácsonyra
Asus ROG Phone 3 ZS661KS karácsonyra

Asus ROG Phone3 ZS661KS Gamer Karácsony csak a jó fiúknak és csak a gazdag jófiúknak lesz.

A szabadlelkű játékosok önkéntelen szövetsége a ROG (Republic Of Gamers) és az ASUS folyamatosan törődik azzal, hogy a legjobb hardvert tolja alájuk a játszáshoz.

A tajvani alaplapkirály egy időben sok mobilt kihozott, de erőből csak a ROG játékos sorozatot tolja. Nem bírta a tempót a kutatás/fejlesztésben a nehézsúlyúakkal folytatott küzdelemben; maradt a játékra kihegyezett szegmens, ahová a szenvedély nyomán sok pénz vándorol.

Az Asus ROG Phone3 ZS661KS Gamer Karácsony erős mobilünnep.

6.6 colos képátlóval rendelkező 1080×2340 pixelmérettel kialakított AMOLED kijelzője 144Hz képfrissítéssel dolgozik. A szelfikamera 24 megás, hátfalán a tripla optika 64/13/5 mega, a főkamera rekesze f/1.8 értékű.

Belül az Android 10 oprendszer a Snapdragon 865+ központi vezérlésre települ. 128/256/512 GB tárhely változatokban kapható 8/12/16 GB műveleti memória variációkkal. Ujjlenyomat olvasója a kijelző alatti optika segítségével végzi az azonosítást.

A telefon 24 dekát nyom, ami elég nehéznek számít, de a 6000 mAh akkumulátor kapacitás ezt remélhetőleg feledteti. A helyszűke miatt fülhallgató kimenetre már nem futotta, viszont külön erősítőkkel meghajtott két hangszórót kapott vigaszdíjnak. Háromfajta gyorstöltésre képes és másik, lemerülőben lévő mobilba is képes energiát átpumpálni.

Az Asus ROG Phone3 ZS661KS képességeit kiegészítőkkel növelik.

Ez elsősorban a hátfalára illeszthető aktív hűtőelem érdeme.

Asus ROG Phone 3 ZS661KS cooler
Asus ROG Phone 3 ZS661KS cooler

Izmos processzora, megnövelt képfrissítésű kijelzője és a játékok mozgalmas változásai  erősen igénybe veszik a hardvert, így aztán hajlamos a melegedésre. Ezt a hátoldalra tervezett külön hűtő tartja kordában, amelyik az áramot a telefontól vezetéken kapja. Csatlakozása az USB 3.1 kimeneti aljzatba dugott adapter (dongle) kimenetére történik.

Ha valaki adatforgalomra is vetemedik, ami persze online játékban elengedhetetlen kellék, a telefon 5G adatsebessége nagy valószínűséggel kellő módon kiszolgálja majd az igényeit. Nem mellesleg ezt is az akkunak kell ellátni elegendő energiával. Ha a hátoldali hűtést is üzemeltetni kell, máris nem túlzás a 6Ah kapacitás.

Asus ROG Phone 3 ZS661KS hőelvezetés
Asus ROG Phone 3 ZS661KS hőelvezetés

A dobozban a töltő és az illesztőkábel mellé jár ez a hűtőegység és egyfajta tok, amelyik inkább az ütéstől védi a telefon sarkait, egy leejtés következményeit nem küszöböli ki.

A dobozban a telefon is ott van. Minimális elvárás a bő 300 ezer forintos kategóriájában.

www.asus.com

Asus ROG Phone3 ZS661KS Gamer Karácsony