A mobiltelefonok holland mentőövei #2/2

0
1003
Philips SHB8850NC Lifestyle
Philips SHB8850NC Lifestyle

Philips SHB8850NC vezeték nélküli headset a megoldás, ha a mobiltelefonnál nem a bevitelre (előző rész: szövegbevitel és energiapótlás), hanem a kihozatalra összpontosítunk.

Philips SHB8850NC barátságtalanul hosszú modellszámon fut a vezeték nélküli fejhallgató. Akkor ment meg, ha kikapcsolódni vágyunk és a környezetet nem lehet terhelni a zenéléssel.

A környezet zavaró hangjaitól zajkioltó elektronikája segítségével viszont mi szabadulhatunk meg.

Minden elképzelhető szolgáltatást beleépítettek.

A Philips SHB8850NC összecsukható, a pánt és a hangsugárzók komfortosan állíthatók.

Kipróbáltan nagy a hangátvitele, sok és öblös mély, nem tolakodó középhang és tiszta magastartomány alkot benne egységet.

Kétgombos hangerő szabályozója mellett külön zajkioltó gombja van. Párosítása okostelefonnal az NFC képesség révén csak egy mozdulat, ehhez külön gomb jár. Szintén dedikált gombok szolgálnak a zene léptetésére, ami egyúttal mobiltelefon hívások kezelésére is jó. Beépített mikrofonból kettő is segít ebben.

A telefonnal Bluetooth vezeték nélküli kapcsolaton kommunikál. A Philips SHB8850NC akkumulátora bekapcsolt zajkioltással egész nap ellát energiával. Egyszer minden akku lemerül és ezt furcsa mód a használat okozza. A headset legfőbb erénye, hogy ilyenkor hagyományos vezetékes csatlakoztatásra válthatunk a gyári tartozék zsinórral. Csak így használva 24 órára gyarapszik a zenetartalék.

Luxus szintű szolgáltatásaiba egyedül az ára nem fér bele, szerencsére bővel alatta marad, a versenytársak árainak a fele vagy harmada. A Philips SHB8850NC jól eltalált tervezés piacképes áron.

Philips ShoqBox SB300B a segítség, ha továbbra is a kihozatal a cél és ez nem zavarja a környezetet, sőt annak arra van igénye, hogy hangosan szóljon a zene.

Philips ShoqBox SB300B elnevezéssel már eleve sokkol akar, de inkább a tudásától lehet visszahőkölni.

Visszük magunkkal mindenhová a telefont, ami a zsebben jól elvan. Ha ehhez a hangrendszert kell igazítani, a zsebben el nem fér. Tehát strapabírónak, ütésbiztosnak és akár víztűrőnek is kell lennie.

A Philips ShoqBox SB300B ezt mind tudja és még szépen is szól.

Iker mélysugárzói betöltik a teret, a szélessávú harmadik sugárzó teszi a hangzást teljessé. A masszív hangzás 4 Watt hangerővel teljesít, saját akkumulátora gyári adatok szerint 8 órára elegendő. Ez Bluetooth csatlakozás mellett értendő, amelyik rálátással 20 méteres hatótávon üzemel.

A nagy táv arra jó, ha a zeneszolgáltató telefont biztos helyen messzebb akarjuk tudni, hogy csak a gazdája kezelje. Nem várt de hasznos képesség, hogy beépített mikrofonjával a Philips ShoqBox SB300B telefonhívásokat is kezel. A hívás kihangosításával a zenélést némítja, a beszélgetés befejeztével hangosítja.

A Philips SB300B igazi party fenevad. Bömböl és még színes fényeket is kibocsát.

A hangváltozásokat saját algoritmus szerint fényhatásokkal kiséri. Ez esti bulinál külön bekapcsolható és rögtön kész a jó hangulat. A zene ritmusára a fényeffektek rásegítenek, mindenkinek könnyebb lesz táncra perdülni.

A mobiltelefonok holland mentőövei #2/2