Trust GXT 720 VR szemüveg – A 3D-s művalóságért húszezer alatt!

0
2318
Trust GXT 720 VR szemüveg
Trust GXT 720 VR szemüveg

A legjobb kikapcsolódás, ha magunk mögött hagyjuk a valóságot. Ennek vannak veszélyes, káros, tiltott vagy illegális megoldásai is. A Trust GXT 720 VR szemüveg ezek közül egyiknek sem felel meg, sokkal inkább a kellemes időtöltésre szánják.

Volt már hasonló termék a holland gyártó kínálatában, mégis a Trust GXT 720 VR szemüveg talán a legjobb köztük. Van ugyanis hozzá egy új kütyü, amivel a játékba is be tudunk avatkozni. Ez a kis apróság egy teljes kontroller, és még képlopó funkcióval is kényeztet. A telefonhoz csatlakoztatni Bluetooth alapon vezeték nélkül lehet.

A Trust GXT 720 VR szemüveg hadrendbe állításához mindenek előtt kell egy okostelefon, amelyik képes a gyors képi megjelenítésre. A telefont a szemüveg lenyitható elejébe egyszerűen lehet berögzíteni.

Kell hozzá a megfelelő játék vagy alkalmazás, ilyet a két szekértábor a telefonjára a saját Store gyűjteményéből választhat ki és tölthet le.

A Trust GXT 720 VR szemüveg használatához és az ajánlott alkalmazásokhoz a gyártó is hozzásegít.

A két- vagy háromdimenziós szórakozáson túl a weboldalakon egyre népszerűbb Augmented Reality (kiterjesztett valóság) ábrázolását segítő felületeket is élvezhetjük vele. Ehhez a szemüvegen átvezető nyílásokat alakítottak ki (telefonból kijövő fülhallgató zsinór, telefonba bemenő USB töltőzsinór, stb. számára).

A beállításokat elvégezve mehet a 3D-s barangolás pl. egy múzeum weboldalán, meghallgatva a hozzá tartozó kisérőszöveget a kiállítás darabjainak nézdegélése közben. Nyami.

A nem egységes emberi anatómia tényét a Trust GXT 720 VR szemüveg az alábbi kiigazítási képességeivel igazolja:

  • állítható fókuszálás (lencsetávolság igazítása a behelyezett telefonhoz képest az éles képért)
  • állítható szemtengely távolság (szemeink adott távolságához igazítás látásunk megsegítésére)
  • telefon függőleges elmozgatása a szemüvegen belül a tökéletes két félkép megjelenítéséhez
  • az egyedi fejmérethez igazodó pánthossz beállítása a kényelmes viselés végett

A Trust GXT 720 VR szemüveg tömege egyharmad kilogramm, amit meg kell szokni a viseléshez. Párnázott kávák és rugalmas pánt segíti a tartós hordást. Olykor azonban iktassunk be pihenőidőket és a 3D-s valóságból lépjünk ki az igaziba, hogy lássuk a különbséget.

www.trust.com