Philips BT55B Bluetooth hangsugárzó

maximális zene mini forrása

0
1104
Philips BT55B Bluetooth hangsugárzó
Philips BT55B Bluetooth hangsugárzó

Philips BT55B Bluetooth hangsugárzó kerül a zsebbe, ha a mobiltelefon hangminősége nem elég jó. Hogyan is lenne elég jó, amikor már vízállóvá tervezett tokozásból földimogyoró méretű sűrű rácson keresztül kell a zenének kiférni?

Philips BT55B Bluetooth hangsugárzó testesíti meg mindazt, amit a jó hangzáshoz a holland fejlesztők nem akartak kihagyni és amiről nem akartak lemondani.

Széles sávú hangsugárzó a hű megszólaláshoz, elegendő magas és mély hang, amelyet a négycentis hangszóró produkál. Zenei teljesítménye 2 Watt, ez egy szobát is kényelmesen fed hangerővel.

Kényelmes Bluetooth vezeték nélküli jelátvitel 10 méteres hatótávolságig, többek között A2DP profilú átvitel jó minőségű hangok megszólaltatására.

A Philips BT55B Bluetooth hangsugárzó egyedi fejlesztésű Anti-clipping elektronikája levágja a túlvezérelt hanghullámok tetejét. Ezzel egyfelől felesleges áramhasználatot előz meg, másrészt megvédi a hangszórót és nem fog a tokozás rezonálni.

Egyúttal a hangzást simábbá teszi, tisztábban szól a zene, mint amikor ilyen védelem nincsen.

A Philips BT55B Bluetooth hangsugárzó tenyérnyi, hogy bárhová könnyen beférjen és vihető legyen.

Lekerekített élei és legömbölyített sarkai a strapás használatot is jól bírják.

A hangsugárzó akkumulátora elegendő kapacitású akár 6 órányi folyamatos zenélésre.

Az ízléseket tisztelve háromféle színben gyártják, a gyengébb nem érdeklődésére is számítva. Statisztikákra támaszkodnak, amelyek azt mutatják, hogy a hölgyek a telefont zenetárnak használva jóval több zenét hallgatnak, mint a másik nem.

A csomag USB töltőkábelt is tartalmaz, az akkumulátora notebookról is kényelmesen feltölthető.

www.philips.hu

Philips BT55B Bluetooth hangsugárzó