UrbanEars HELLAS mosható fejhallgató

az UrbanEars HELLAS mosható fülpárnái és fejpántja a higiénia és a kellemes viselés záloga

0
1112
UrbanEars HELLAS mosható BT fejhallgató család Roland Garros narancsvörös modellje
UrbanEars HELLAS mosható BT fejhallgató család Roland Garros narancsvörös modellje

UrbanEars HELLAS mosható fejhallgató született a higiénia megőrzésére Svédországban.

Többféle füles és kiegészítő korábban is került már szóba, a moshatóság viszont a maga nemében különlegesség.

Kinek van kedve  egész nap a fülünkre fővő fejhallgatót ebben a melegben másnap is felvenni? Nem elég, hogy ragadósan fényes a tegnap rátapadtaktól, hanem társjelenségnek a szaglószervi tiltakozás is fellép. Ez különösen igaz, ha a forró nyárban egy fülessel a fülön előző nap zenével tarkított sportolás volt a főprogram.

Ez a fejhallgató is már megérett egy mosásra

Ilyenkor nincs mit tenni, a fejhallgatóról csak leszedjük a fülpárnákat és a fejpántot – ezek azok a részegységek, amelyek a bőrrel és a fejbőrrel (szerencsés esetben a hajjal) közvetlenül érintkeznek – mert a verejtékmirigyek nem kegyelmeznek.

A leszedett fülpárnákat és fejpántot egy kímélő mosóprogrammal elindított gép (max 30 fok és még mosószer adagolásra sem kell gondolni) 20 perc alatt, kicentrifugázva szinte azonnal ismét hordhatóvá varázsolja.

Visszarakjuk a fejhallgatóra, kész akár egy új darab. Higiénikus és igen hatékony módszer.

Narancsvörös színű a Roland Garros modell, mint a nevét viselő francia teniszpálya salakja

Feltéve, ha a fejhallgató UrbanEars HELLAS Roland Garros modell most akciósan 50% árengedménnyel, a készlet erejéig. Egyes UrbanEars modellek egyharmad áron kaphatók amíg a raktár állja az ostromot. Azon túl, hogy mindegyik mosható, használaton kívül még össze is csukható. Jobban elfér bárhol.

FIGYELEM: más gyártók más modelljeiről is eltávolíthatók a fülpárnák és a fejpánt, de csak egyszer…

A mobiltelefon csörgése része lett életünknek, sportolás közben sem lehet elszalasztani egyetlen hívást sem. Hátha felülések közben azért hív az ENSZ főtitkára, mert kitört a világbéke, mi meg a sport miatt jól lemaradunk róla.

A telefónia a gyakorlatban a mobiltelefon és a fejhallgató közti Bluetooth zsinór nélküli kapcsolat révén van jelen.Híváskezelésre a UrbanEars HELLAS fejhallgatót beépített mikrofonja teszi alkalmassá. Kézreálló kezelőfelületén egy koppintás fogadja a hívást, majd dupla koppintás fejezi azt be. Felfelé simítással a hangerő növelhető és az ellenkezője is igaz.

A svédek nem totojáznak, a skandináv dizájn jegyében minőségi anyagokat töltenek letisztult formaelemekbe. A mindennapok se nélkülözzék a szemre szép és használatra kényelmes dolgokat. Mellé a lelemény sem hiányzik, a PLATTAN ADV széria a moshatóság mellett olyan szolgáltatást is kínál, ami hasznos és nagyon hatékony.

Nemcsak a fejpánt, a két fülpárna is levehető

A Bluetooth fejhallgatónkba sporttársunk bedughatja (nemre való tekintet nélkül) saját fej- vagy fülhallgatóját és onnantól kettőnket együtt mozgat ugyanaz a ritmus. A Plattan ADV egy ilyen BT füles, most kevesebb, mint tízezer Ft. Nevében az ADV jelölés az ‘advanced [továbbfejlesztett]’ szó rövidítése.

Zenei teljesítmény és üzemidő szempontjából egyformán nagyon rendben van az UrbanEars HELLAS kínálat, kétórás feltöltéssel 14 órás üzemidőt kapunk – normál hangerő beállítás mellett. A színvariációk merészek és kedvre derítenek, ugyanakkor a svédek a konzervatív fekete szín mellett maradóknak a Plattan II Black friss változatát szánják.

A fent említett modelleket a forgalmazó boltjában ki is lehet próbálni, a webet bújva nem kell rögtön egy webáruház sémában gondolkodni.

Kemény az edzésterv, és még keményebb az elhatározás, hogy sport közben sem mondunk le a zeneélvezetről. Ezért találták ki az edzés hevéhez az UrbanEars fejhallgató kínálatot a hűvös északon. A svéd névadáskor a ‘HELLAS’ nem ógörög országnévből jött, hanem a Stockholmtól pár kilométerre fekvő Hellasgården sportcentrum szó első fele [a ‘gården’ jelentése pedig ‘kert’].

 

www.audiocentrum.hu/

UrbanEars HELLAS mosható fejhallgató