Az online pénztárgép bérlés előnyei

0
332
Az online pénztárgép bérlés előnyei
Az online pénztárgép bérlés előnyei

Az online pénztárgépek segítségével minden vállalkozó megkönnyítheti ügyfelei és saját életét is.

Az, hogy pontosan milyen gépet érdemes beszerezni nagyban függ a vállalkozás méretétől, a típusától és a főbb jellemzőitől. Nem minden vállalkozásnak vannak azonos igényei. A pénztárgépek esetében is el kell tudni döntenünk, hogy vásároljunk vagy inkább béreljünk egyet.

Ha egy induló vállalkozásról van szó, ahol a büdzsé igen szűkös, akkor egészen biztosan a bérlés éri meg jobban, hiszen a legtöbb kezdő vállalkozásnak nincsen elegendő pénze az eszközberuházásokra.

A vásárlásnak és a bérlésnek is megvannak azonban az előnyei.

Mint írtuk induló vállalkozásoknál több előnye is van az online pénztárgép bérlésnek, hiszen: a kezdeti beruházás igen alacsony, a gép megőrzi értékét, lehetővé teszi a minőségi kiszolgálást és később le lehet cserélni egy sokkal korszerűbb terminálra is. A bérléssel nem egyösszegben, hanem apránként kell fizetni a gépekért, miközben mi azt minden nap használni tudjuk az üzletekben. Ha hosszabb távon tervezzük a bérlést, akkor viszont érdemes számolni azzal, hogy biztosan többet fogunk érte fizetni, mintha megvásárolnánk.

A cmo által kínált online pénztárgépek a piaci igényeket is figyelembe véve kerültek kialakításra. Egy olyan konstrukciót dolgoztak ki, amely akár a kezdő vállalkozásoknak is megfelelő lehet. A cmo-nál pénztárgép bérlésre, valamint kötöttségek nélküli vásárlásra is lehetőségünk nyílik. A pénztárgépeket igen kedvezményes áron lehet megvásárolni vagy csomagban POS terminállal még kedvezőbb árat ajánlanak ki rá. Ha kezdő vállalkozásként törvényesen szeretnénk üzemeltetni vállalkozásunkat, akkor választhatunk több online pénztárgép közül is. A bérlési opciók közül mindenki a számára legmegfelelőbb megoldást választhatja ki.

A Start pénztárgépet ahogy a neve is sejteti kimondottan a kezdő vállalkozások részére fejlesztették ki és a havi bérlése bruttó 3162 Ft. 30 000 Forint kaució mellett 36 hónap hűségidőt vállalva egy tökéletes asztali pénztárgépre tehetünk szert, amelyet később természetesen meg is vásárolhatunk.

Ha mobil változatra van szükségünk, akkor havonta valamennyivel többe kerül, de ezeket a gépeket akár külsős helyszíneken is lehet üzemeltetni. A hordozható pénztárgépnél szintén 36 hónap hűségidőt várnak el és fél év után meg is vásárolhatjuk.

Ha garanciális gépre vágyunk, akkor a Best pénztárgép lesz a jó választás, hiszen a teljes bérlési időszakra örök garanciát vállalnak. Természetesen, akik szeretnék elkerülni a hűségidős konstrukciókat azok is megtalálják a megfelelő gépet, hiszen a Best Free bérlés pontosan ezt teszi lehetővé.

50 000 Forint kaució mellett az asztali pénztárgép örök garancia bérlettel havonta bruttó 15 227 Forintba kerül. Láthatjuk, hogy mindenre kínálnak megoldást, így érdemes minél előbb felvenni a kapcsolatot a szakemberekkel, akik minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolnak.