Como Audio zenerendszer és WiFi zeneközpont

hátat fordítanak a vezetékezésnek a kicsik*

0
1291
Como Audio zenerendszer és WiFi zeneközpont AMICA modellje
Como Audio zenerendszer és WiFi zeneközpont AMICO modellje

Como Audio zenerendszer és WiFi zeneközpont nélkül sokat kell bíbelődni a különféle otthon lévő zeneforrások működtetésével. A Como Audio zenerendszer AMICO eszközével ez mind a múlté lesz.

Nem kell telefonunkat minduntalan összepárosítani/összekapcsolni régi Bluetooth zsebhangszórónkkal, valahányszor meg szeretnénk feledkezni a mobilunk szánni való hangszórójáról.

Nem kell a mobillal (vagy táblagéppel) újra meg újra megkerestetni az interneten a kedvenc zenéket közvetítő rádióadó(ka)t. Nem kell többé semmilyen összekötőkábel gubancait kibogozni.

Ha átmegyünk a másik szobába, nem kell a telefont meg a Bluetooth hangszórónkat felnyalábolni és újra biztonságos helyet keresni nekik, mert ahol tegnap voltak, oda ma már nem férnek vissza.

Régebbi rádiótunerünkön nem kell állandóan az FM adások között tekergetni, ha az időjárás jelentés érdekel, vagy csak a reggeli beszélgetős műsort akarjuk, netán csak friss híreket akarunk hallgatni.

Nem kell bajlódni a PC-vel, ha a merevlemezén lévő értékes zenetárhoz szeretnénk éppen hozzáférni.

Nem kell felkelni az ágyból este, ha az elalvás előtt hallgatott Podcast adásnak vége, és külön-külön ki kell kapcsolni az asztalon tartott telefont és a rá csatlakoztatott Bluetooth hangszórót.

Ha a telefonunk lemerülőben van, nem kell többé a töltőjét keresgélni, mert

az összes felsorolt bajmolódásnak EGYETLEN Como Audio AMICO készülékkel vége.

Elvében minden Como Audio zenerendszer és WiFi zeneközpont egy aktív hangfalként működik. Saját erősítővel csatornánként 30 Watt zenei teljesítménye és feltöltött akkumulátora egész nap (8 órán át) rendelkezésre áll zenélni. Programozható gombsorán az időzíthető bekapcsolással különféle jelforrások egymástól függetlenül választhatók ki és szólalnak meg. A források FM és DAB+ digitális földi rádióadók, WiFi csatlakozással 30 ezer internetes rádióállomás és Podcast sugárzó műsorainak streamelése. Már nincs szükség a külső BT kihangosításra sem, hiszen mindegyik

Como Audio zenerendszer és WiFi zeneközpont

a beépített NFC azonosítójával telefonunkat rögtön felismeri, és máris szólhat a mobilon tárolt aktuális slágeregyvelegünk. DNLA képesen PC, notebook vagy hálózati NAS zenetár bármikor hangosítható vele. Ennyi jelforráshoz még továbbiak is jönnek. A 2×3.5mm AUX IN aljzat nagyfelbontású HD zeneanyagokat képes fogadni és emellett USB portja memóriakulcs vagy külső HDD zenetárat is kezel, vagy tölti a mobil akkuját. Az AMICO zenei jele LINE OUT kimenetén házimozi erősítőre is továbbítható.

Como Audio zenerendszer asztali SOLO készüléke és a hordozható AMICA változat

Ha nem ragaszkodunk a hordozhatósághoz, akkor az AMICO helyett azonos képességekkel a SOLO asztali kivitel fog jó szolgálatot tenni. Ha mindkét darab a birtokunkban van, az AMICO és a SOLO már együtt képes többhelyiséges Multi-room hangosításra. Távszabályozójuk vagy az ingyen letölthető Como Control app a mobilunkon kényelmesen konfigurálja, hol mikor melyik és azon milyen zeneforrás legyen hallható. Minden beállítása programozható, saját memóriájában őrizhető/újraírható.

Como Audio zenerendszer AMICO es AMICA sztereó páros
Como Audio zenerendszer AMICO es AMICA sztereó páros

A fejhallgató kimenet eleve sztereó, ha az AMICO hangját is sztereóban szeretnénk élvezni, be kell hozzá szereznünk a párját AMICA néven. A hátfalon ekkor át kell váltani az erősítést STEREO állásba.

A zenét belül a szélessávú hangsugárzók támogatják, kívül a valódi faborítás pedig az esztétikumot.

A gyártó 2 év garanciát és védettséget nyújt az avulás ellen, a Como Audio zenerendszer és WiFi zeneközpont egységeinek a működtető szoftvere WiFi kapcsolat meglétével automatikusan frissül. A készülékek így nem tudnak elavulni és a kor követelményeinek mindenben naprakészen felelnek meg.

*A nemsokára érkező újabb Como Audio készülék-ismertetőt a KICSIK után a NAGYOK fogják uralni.

www.audiocentrum.hu

Como Audio zenerendszer és WiFi zeneközpont